aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο απαιτητικός Μπεργκ και η αφοσίωση του Χριστοφή

Ομόνοια: Ο απαιτητικός Μπεργκ και η αφοσίωση του Χριστοφή

Στην Κυπερούντα βρίσκεται η Ομόνοια, εκεί που συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η επίσημη σελίδα των πρασίνων, φανερώνεται η απαίτηση και η ενεργητικότητα του Χένινγκ Μπεργκ στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» αλλά και η αφοσίωση του Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος όπως φαίνεται είναι αποφασισμένος για σκληρή δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν τους… λυπάται ο Μπεργκ (pics)

Ο Νορβηγός τεχνικός όπως είδαμε και στην πρώτη ανοικτή προπόνηση της Ομόνοιας στην ΠΑΕΕΚ, φωνάζει, τρέχει και ουσιαστικά συμμετέχει ο ίδιος στις προπονήσεις μαζί με τους ποδοσφαιριστές του. Μ’ αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να τους έχει συνεχώς στην… πρίζα και να τους δείξει τις απαιτήσεις που έχει απ’ αυτούς εν μέσω των προπονήσεων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έμειναν άλλοι τρεις, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Ο αρχηγός της Ομόνοιας, Δημήτρης Χριστοφή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ όπως φαίνεται μέσω των φωτογραφιών που δημοσίευσε το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας είναι αποφασισμένος για σκληρή δουλειά με χαμηλά το κεφάλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ