aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο ανυπόμονος Χριστοφή που κέρδισε το χειροκρότημα

Ομόνοια: Ο ανυπόμονος Χριστοφή που κέρδισε το χειροκρότημα

Η περίπτωση του Δημήτρη Χριστοφή αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για την Ομόνοια και τον κόσμο της. Ο Κύπριος εξτρέμ δίχασε για αρκετό χρονικό διάστημα τους φιλάθλους των πρασίνων καθώς οι μεν τον στήριζαν παρά τους τραυματισμούς που δεν τον άφηναν να πιάσει ψηλά επίπεδα απόδοσης, ενώ οι μεν τον έβαλαν στην… μαύρη λίστα.

Ο Χριστοφή τη προηγούμενη σεζόν ταλαιπωρήθηκε ξανά από σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος τον άφησε για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Το νέο τεχνικό επιτελείο και το ιατρικό τιμ άρχισαν να τον… επαναφέρουν αργά και σταθερά. Εξάλλου από το στρατόπεδο του «τριφυλλιού» τονίζουν πως ο 31χρονος ακραίος επιθετικός τυγχάνει ιδικής διαχείρισης ώστε να μην ταλαιπωρηθεί εκ νέου από νέο πρόβλημα αλλά και λόγω της μεγάλης του αποχής.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στα φιλικά προετοιμασίας έδινε λεπτά συμμετοχής στον Χριστοφή, τα οποία παιχνίδι με παιχνίδι αυξάνονταν. Στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Δόξα, ο Κύπριος διεθνής δεν αγωνίστηκε, ενώ στο δεύτερο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα μπήκε ως αλλαγή στο 77’. Σε αυτά τα 13 λεπτά και κάτι, τα οποία βέβαια δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα του ποδοσφαιριστή για την υπόλοιπη σεζόν, ο Χριστοφή έδειξε όρεξη και πείσμα… για επιστροφή.

Δεν δίστασε τις δύο φορές που μπήκε στην περιοχή να επιχειρήσει ισάριθμα σουτ, δείγμα της ανυπομονησίας του να σκοράρει μετά από καιρό, αλλά και να μπει στις φάσεις διεκδίκησης. Οι περίπου 10.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της πρωτεύουσας το βράδυ του Σαββάτου (31/8) είδαν με μεγάλο ενθουσιασμό την επανεμφάνιση του Χριστοφή σε επίσημο παιχνίδι, καθώς το χειροκρότημα σε κάθε ενέργεια του ήταν δεδομένο. Ο κόσμος φαίνεται πως τον πιστεύει και πως θα τον στηρίξει, όμως και ο ίδιος καλείται να ευχαριστήσει τόσο την Ομόνοια όσο και τους φιλάθλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ