aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο αντί Ντούρις και οι άλλοι…

Ομόνοια: Ο αντί Ντούρις και οι άλλοι…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Χωρίς τον Ντούρις ταξίδεψε η Ομόνοια στην Ανδαλουσία αφού ο Σλοβάκος επιθετικός είναι τιμωρημένος, λόγω της αποβολής του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο προηγούμενο ματς με τη Γρανάδα. Είναι η μοναδική απουσία για τον Μπεργκ, που έχει στη διάθεσή του 22 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα καταλήξει στους 18 που θα βρίσκονται στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα.

Τη θέση του Ντούρις στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ένας εκ των Κακουλλή ή Σενέ, με τον Κύπριο διεθνή να έχει προβάδισμα. Δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα των πρασίνων αφού ο Χούμποτσαν είναι ο επικρατέστερος να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Σιεού να «βλέπει» θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Επίσης, ο Μποτεάκ θα επανέλθει στο δεξί άκρο της επίθεσης. Με κάθε επιφύλαξη, η Ομόνοια θα αγωνιστεί απόψε με τους Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς, Σιεού, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Τιάγκο, Παπουλή, Κακουλλή. Θέση διεκδικούν οι Τζιωνής και Κούσουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ