aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ανσαριφάρντ φέρνει χρήμα στο ταμείο

Ομόνοια: Ο Ανσαριφάρντ φέρνει χρήμα στο ταμείο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ βρίσκεται προ των πυλών και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι ετοιμάζονται για χειμωνιάτικες ημέρες γεμάτες με θέαμα. Τα πλείστα πρωταθλήματα της Ευρώπης θα διακοπούν το διάστημα διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου), όχι όμως το κυπριακό πρωτάθλημα.

Πάντως, η Ομόνοια εκτός απρόοπτου θα έχει εκπρόσωπο στο Μουντιάλ. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι βασικό στέλεχος του Ιράν, που έχει εξασφαλίσει θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα, ο φορ των πρασίνων πιστώθηκε την ασίστ στον Μεχντί Ταρεμί της Πόρτο, στη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας του επί της Ουρουγουάη, σε φιλικό αγώνα που έγινε την Παρασκευή (23/9).

Η παρουσία του 32χρονου επιθετικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα έχει αγωνιστικό αντίκτυπο για την ομάδα του «τριφυλλιού», καθώς θα τον στερηθεί για τουλάχιστον ένα μήνα. Παράλληλα, θα φέρει και «ζεστό» χρήμα στο ταμείο των πρασίνων.
Από 7.083 ευρώ ακαθάριστα, ημερησίως, πήραν από τη FIFA οι σύλλογοι για κάθε παίκτη τους που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το συνολικό ακαθάριστο ποσό που διέθεσε η FIFA ήταν 179.000.000 ευρώ, ενώ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν… μόλις 60.000.000 ευρώ. Ο συνολικός αριθμός των παικτών που θα παρουσιαστούν με όλες τις εθνικές στην κορυφαία διοργάνωση είναι 736 (32 ομάδες με 23 παίκτες η καθεμιά), ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά θα απασχοληθούν 24.500 ημέρες, από τις δύο εβδομάδες πριν από το πρώτο παιχνίδι έως την επόμενη που θα αποκλειστεί η Εθνική τους.

Επομένως, εάν το μπόνους παραμείνει ως είχε, με έναν πρόχειρο υπολογισμό η Ομόνοια θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ από την παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ