aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο άνετος Παντίλιμον και ο δεύτερος φορ Ακιντόλα

Ομόνοια: Ο άνετος Παντίλιμον και ο δεύτερος φορ Ακιντόλα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι δύο από τους τρεις νεοφερμένους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, έκαναν ντεμπούτο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Κοστέλ Παντίλιμον αγωνίστηκε ως βασικός, υπερασπίστηκε για πρώτη φορά την «πράσινη» εστία. Ο ψηλός (2.03μ.) ήταν άνετος στο ντεμπούτο του, όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών». Γι’ αυτό που ξεχώρισε ήταν η άνεση στις κινήσεις του, λες και αγωνιζόταν για καιρό στην Ομόνοια, ενώ είχε καλές τοποθετήσεις και τις μπαλιές στην περιοχή, λόγω ύψους, τις καθάριζε εύκολα. Με τις δυνατότητές του και την εμπειρία του, έδειξε έτοιμος να δώσει συνέχεια στους εξαιρετικούς αλλά και άτυχους «άσους», Ουζόχο και Φαμπιάνο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στην… πρίζα για τον Λέσγιακς

Τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος φόρεσε για πρώτη φορά σε παιχνίδι και ο Νταβίντ Ακιντόλα. Ο Νιγηριανός εξτρέμ πέρασε ως αλλαγή στο 83’. Το διάστημα που αγωνίστηκε είναι πολύ μικρό για να κριθεί. Ο Μπεργκ έδωσε εντολή στον Ακιντόλα να παίξει δίπλα στον Ντέρμπισαϊρ, ως δεύτερος επιθετικός. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ένας από τους λόγους που επιλέγηκε ο 24χρονος άσος.

Ο τρίτος της παρέας των νεοφερμένων, ο Μάριος Στυλιανού, ήταν στον πάγκο. Ο 26άχρονος ακραίος αμυντικός αποκτήθηκε για να αποτελέσει άλλη μια επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που αγωνίζεται ο Μαυρίας αλλά λύση δίνει και ο Χούμποτσαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ