aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο Αναστασίου κάνει πάσα στους «παγκίτες»

Oμόνοια: Ο Αναστασίου κάνει πάσα στους «παγκίτες»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για τον Γιάννη Αναστασίου να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα. Γι’ αυτό και θέλησε να την αξιοποιήσει, με τον Σύλλογο να έχει διευθετήσει φιλικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα για σήμερα στις 10:30. Θα είναι κλειστό για τον κόσμο και θα γίνει στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ.

Ο Ελλαδίτης κόουτς έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους κυρίως τους ποδοσφαιριστές που στα επίσημα ματς, για διάφορους λόγους, δεν πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Ουσιαστικά θα τους κάνει πάσα, να δείξουν μέσα από το φιλικό παιχνίδι τι μπορούν να δώσουν στη συνέχεια και αν μπορεί να υπολογίζει περισσότερο στο πρόσωπό τους. Και πλέον, η μπάλα θα είναι στα δικά τους πόδια. Να τον πείσουν ότι αξίζει να είναι στο ρόστερ και να τους εμπιστευθεί στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Ο Μότα σε δράση και τα «γκάζια» στο «Ηλίας Πούλλος»

Ακόμη, ο Αναστασίου ενδέχεται να δοκιμάσει σχήματα που προτίθεται να εφαρμόσει σε επίσημα ματς και η ομάδα του να βγάλει στο γήπεδο τα όσα δουλεύουν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Θα απουσιάσουν οι διεθνείς, Παναγή και Κούσουλος αλλά και οι τραυματίες, Χριστοφή, Ντέρμπισαϊρ, Εντρένα, Ζίβετς και Γκαφούρ. Στόχος είναι, μέχρι το ντέρμπι με την Ανόρθωση να είναι όλοι έτοιμοι, με τους τρεις πρώτους να συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης: Μια… άλλη Ομόνοια θέλει ο Αναστασίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ