aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Αναστασίου έδειξε την προτίμησή του

Ομόνοια: Ο Αναστασίου έδειξε την προτίμησή του

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τρία ματς στον πάγκο της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου, δύο νίκες και μιαν ισοπαλία. Αήττητος ο Ελλαδίτης! Μικρό το δείγμα, όμως αρκετό παρά τις όποιες απουσίες υπήρχαν στο προηγούμενο διάστημα, για να εξαχθεί το συμπέρασμα για τους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί και στο μέλλον ο τεχνικός των πρασίνων. Άλλωστε, μόλις 15 ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε. Επίσης, σε τρία ματς, μόλις μια αλλαγή παρουσίασε στις επιλογές για το αρχικό σχήμα και αυτή ήταν υποχρεωτική.

Στο πρώτο ματς με τον Ερμή είχε αγωνιστεί ο Χριστοφή, ο οποίος απουσίασε στα επόμενα δύο και τη θέση του πήρε ο Λόπεθ που λόγω καρτών δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα του Ελλαδίτη τεχνικού. Στα ματς με Δόξα και Ανόρθωση εμπιστεύθηκε στην ενδεκάδα τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Με την επάνοδο και την ετοιμότητα κάποιων παικτών, όπως οι Ντέρμπισαϊρ, Χριστοφή και Ζίβετς, ίσως διαφοροποιηθεί η εικόνα, όμως και πάλι οι βασικές επιλογές έχουν «φωτογραφηθεί» σε μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Αναστασίου

Πέντε ποδοσφαιριστές μετρούν το απόλυτο σε χρόνο συμμετοχής στα τρία παιχνίδια, 270 λεπτά. Πρόκειται για τους Μεχίας, Βύντρα, Πρτσε, Σοάρες, Ραμίρες. Τους ακολουθεί κατά πόδας ο Μανρίκες, που έχασε μόλις τρία λεπτά. Ένας ποδοσφαιριστής που προηγουμένως είχε μόλις 8 λεπτά παρουσίας. Ο νεαρός μπακ, βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Ερμή λόγω απουσίας του Λόπεθ (3 κίτρινες κάρτες) και καθιερώθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο «χρυσός οδηγός» κι η επιδίωξη του Αναστασίου

Ακόμη, οι Γκόμεθ, Λόρα, Κατελάρης και Αντόνια βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα και στα τρία ματς, μετρώντας 251, 248, 239 και 205 λεπτά αντίστοιχα. Ο Κούσουλος είναι ο ποδοσφαιριστής που πέρασε και στα τρία ματς ως αλλαγή, έχοντας μάλιστα σημαντικό χρόνο, 208 λεπτά. Ακολουθούν με λιγότερο χρόνο οι Λόπεθ (171’), Χριστοφή (86’), Ντέρμπισαϊρ (34’) και Αραούζο (16’).

Αντιθέτως με τους πιο πάνω, ο Μόντες δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής, ενώ προηγουμένως ήταν στις βασικές επιλογές. Επιπλέον, ποδοσφαιριστές που δεν προτιμήθηκαν από τον Αναστασίου, γιατί ήταν τραυματίες ή λόγω επιλογής, είναι οι Ζίβετς, Εντρένα, Ενρίκες, Γκαφούρ, Αλμπίν, Λοέ, Γκρίνιτζ και Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ