aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Άλβες… φέρνει ανασταλτικό μέσο

Ομόνοια: Ο Άλβες… φέρνει ανασταλτικό μέσο

Δεν έπεισε και γι’ αυτό αποχώρησε ο Άλβες από την Ομόνοια πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα των πρασίνων. Ο Χένινγκ Μπεργκ του έδωσε αρκετά λεπτά συμμετοχής στα τέσσερα φιλικά επί πολωνικού εδάφους, ωστόσο δεν ήταν ικανά να πείσουν τον Νορβηγό τεχνικό. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως ο νεαρός Πορτογάλος αγωνίστηκε στα πρώτα τρία και κατέγραψε 152 λεπτά συμμετοχής.

Η αποχώρηση του από το «τριφύλλι» αδειάζει μια θέση ξένου από το ρόστερ της ομάδας, και έτσι ο αριθμός φτάνει πλέον τους τρεις. Υπενθυμίζουμε πως η Ομάδα Προγραμματισμού αξιολογεί ήδη ποδοσφαιριστές για το αριστερό άκρο της άμυνας και την γραμμή κρούσης, καθώς θα αποκτηθεί επιθετικός για να πλαισιώσει τους Ντάρμπισαϊρ-Ραμίρες.

Διαβάστε επίσης: «Τελείωσε» και επίσημα τον Άλβες η Ομόνοια, συνεχίζει σε άλλη ομάδα

Η αποδέσμευση του Άλβες λοιπόν ανοίγει τον δρόμο για απόκτηση ανασταλτικού μέσου. Έτσι, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς αναμένονται σίγουρα τρεις προσθήκες στο ρόστερ των πρασίνων.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως η αποχώρηση του Άλβες δεν επιβαρύνει οικονομικά την εταιρεία του «τριφυλλιού» καθώς το συμβόλαιο του προνοούσε αποδέσμευση σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ