aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Αλμπίν (κι αν ξέρει μπάλα) δεν μπορεί, τέλος!

Ομόνοια: Ο Αλμπίν (κι αν ξέρει μπάλα) δεν μπορεί, τέλος!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Έπαψε πλέον να αποτελεί είδηση όταν ο Χουάν Αλμπίν μένει εκτός αποστολής από κάποιο παιχνίδι της Ομόνοιας. Ο Ουρουγουανός επιτελικός μέσος βρίσκεται μονίμως εκτός επιλογών του Γιάννη Αναστασίου, ενώ και εν καιρώ Χουάν Κάρλος Ολίβα όλες κι όλες δύο φορές αγωνίστηκε καταγράφοντας μόλις 43 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τραυματίστηκε ο Χριστοφή, στην αποστολή ο Ζίβετς!

Κι αν για τους άλλους συμπαίκτες του δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα ποιος θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Αλμπίν, ο οποίος με τα σημερινά δεδομένα δύσκολα θα… επιβιώσει. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει διανύσει σχεδόν ένα εξάμηνο στην Ομόνοια και παρουσιάζεται ακόμη βαρύς κι ας λέγεται από κάποιους συμπαίκτες του και μη, που τον βιώνουν στις προπονήσεις, ότι ξέρει πολλή μπάλα…

Διαβάστε επίσης: «Αυτό το πράγμα με τον κ. Παπασταύρου δεν το έζησα ποτέ μου»

Ήλθε στην Ομόνοια ως μια ποιοτική μετεγγραφή, από τις πιο ηχηρές των πρασίνων που έγιναν το καλοκαίρι. Έμπειρος, με καλό βιογραφικό. Αποκτήθηκε στις 17 Ιουλίου και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στις 10 Οκτωβρίου, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Πέρασε ως αλλαγή στο 69ο λεπτό και πέρασε απαρατήρητος. Το ίδιο έγινε και στο ματς με την Νέα Σαλαμίνα, στις 21 Οκτωβρίου, όταν και πάλι πέρασε αλλαγή στο ίδιο περίπου χρονικό σημείο, στο 68ο λεπτό. Αυτή ήταν όλη κι όλη η παρουσία του 32χρονου Ουρουγουανού επιτελικού μέσου με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι με τον «τιμονιέρη» Αναστασίου

Τεράστια ευθύνη για την επιλογή να έρθει ο Αλμπίν στην Ομόνοια φέρει ο τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμεθ που τον επέλεξε αλλά και όσοι είναι κοντά στην ομάδα και δεν έλαβαν μέτρα για να βελτιωθεί ο ποδοσφαιριστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ