aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ακιντόλα θέλει να φύγει, η Μίντιλαντ τους έχει στο… περίμενε

Ομόνοια: Ο Ακιντόλα θέλει να φύγει, η Μίντιλαντ τους έχει στο… περίμενε

Η… ψυχή τους βγήκε στις τάξεις της Ομόνοιας με την περίπτωση του Ακιντόλα. Ο Νιγηριανός εξτρέμ αποτελεί σαφώς προτεραιότητα των πρασίνων γι’ αυτό και άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» έδειξαν και δείχνουν τεράστια αποθέματα υπομονής μέχρι να ολοκληρωθεί το σίριαλ του Καλοκαιριού.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την Μίντιλαντ, η οποία όμως δεν έχει δώσει την απάντηση της στην πρόταση-υπέρβαση της Ομόνοιας για απόκτηση του Ακιντόλα. Οι πράσινοι γνωρίζουν πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καθώς σε επτά μέρες η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται, γι’ αυτό και πιέζουν τους Δανούς ώστε να έχουν θετική κατάληξη οι διαπραγματεύσεις.

Ο Ακιντόλα έχει ήδη ενημερώνει την διοίκηση της Μίντιλαντ για την επιθυμία του να αποχωρήσει αφού και ο ίδιος θέλει να μετακινηθεί σε ομάδα που θα παίρνει λεπτά συμμετοχής όπως επίσης και να συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αναμφίβολα, ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του μπορούν να του τα προσφέρουν και τα δύο στοιχεία, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ