aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Ντούρις: Τα παιχνίδια της μοίρας που σκορπάνε… τρέλα

Ομόνοια/Ντούρις: Τα παιχνίδια της μοίρας που σκορπάνε… τρέλα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όσο τυχερός κι αν ήταν στη φάση που μπάλα κατέληξε σε αυτόν (από κόντρα σε αντίπαλο παίκτη), άλλη τόση ήταν η κλάση που έδειξε με την ντρίπλα και το τελείωμά του στο «χρυσό» γκολ που πέτυχε και οδήγησε τη χώρα του στην τελική φάση του Euro2021 το ερχόμενο Καλοκαίρι στην παράταση (2-1 υπέρ της Βορείου Ιρλανδίας).

Ο Μίχαλ Ντούρις ή μάλλον αυτό που του επεφύλαξε η μοίρα, είναι για να το σκέφτεται κανείς και να τρελαίνεται. Στην Κύπρο, αλλά και σε κάποιες στιγμές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, του παρουσιάστηκαν κραυγαλέες ευκαιρίες για να σκοράρει και να μπει στην καρδιά των Ομονοιατών, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα, ως βασικός φορ των πρασίνων να μετράει ένα μονάχα γκολ.

Από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο έμπειρος φορ των πρασίνων έγινε εθνικός ήρωας στη χώρα του και μένει να δούμε εάν όλη αυτή η ευτυχία που τον περιτύλιξε ανεβάσει στα ύψη τη ψυχολογία και το ηθικό του, ώστε να αρχίσει να προσφέρει με τέρματα στην Ομόνοια, βγάζοντας την από τη δυστοκία που την βασανίζει. Αφού είναι δεδομένος πως κάποιες άλλες δουλειές, τίς κάνει καλά ο Ντούρις στα παιχνίδια της Ομόνοιας, αλλά όταν τη βασική του δουλειά δεν την κάνει, ο κόσμος θα συνεχίσει να τον αμφισβητεί ολοένα και περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ