aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια / Ντούρις: «Ήταν φοβερό όταν άκουσα το όνομά μου»

Ομόνοια / Ντούρις: «Ήταν φοβερό όταν άκουσα το όνομά μου»

Ο Μίχαλ Ντούρις ήταν από τους πρωταγωνιστές της Ομόνοιας στη νίκη 2-1 επί της Δόξας, αφού ισοφάρισε με πέναλτι στο 90’+3 και άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή. Ο Σλοβάκος επιθετικός μίλησε στην κάμερα των πρασίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το γραφείο Τύπου του «τριφυλλιού»:

Για το παιχνίδι με την Πάφο: Το περιμένω όπως κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και αυτό ελπίζω να γίνει. Έχουμε καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα μετά από τη νίκη απέναντι στη Δόξα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο.

Για το κλειδί της επιτυχίας στο παιχνίδι με τους γαλάζιους: Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα απέναντι στην Πάφο. Έχουμε μεγάλη εβδομάδα μπροστά μας. Έχουμε χρόνο για ξεκούραση και για τα πάντα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Πάφο.

Για τον ανταγωνισμό στην ομάδα: Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Όπου έπαιξα ήταν το ίδιο. Αν θέλεις να παίζεις σε διοργανώσεις όπως τα ευρωπαϊκά κύπελλα, το κύπελλο και επίσης το κυπριακό ή οποιοδήποτε πρωτάθλημα, πρέπει να έχεις ρόστερ γι’ αυτό. Η Ομόνοια θέλει να γίνει ξανά πρωταθλήτρια και είναι φυσιολογικό. Αν έχεις σε κάθε θέση 2-3 παίκτες, τότε είναι ένα φυσιολογικό είδος ομάδας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δέχομαι τα πάντα.

Για το πρώτο του γκολ: Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα. Πίστευα στον εαυτό μου πριν από το πέναλτι. Μετά το πέναλτι πετύχαμε ακόμη ένα γκολ, ανατρέψαμε το παιχνίδι και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς για εμάς.

Για την στήριξη του κόσμου: Το εκτιμώ, γιατί αυτό το συναίσθημα ήταν φοβερό για εμένα όταν άκουσα το όνομά μου στο γήπεδο. Κάθε φορά που μπαίνω μέσα στο γήπεδο θέλω να κάνω το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ