aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ντέρμπι. Ε και;

Ομόνοια: Ντέρμπι. Ε και;

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ντέρμπι. Ε και; Για την Ομόνοια τα μεγάλα παιχνίδια εξιτάρουν και λόγω του χαρακτήρα, της νοοτροπίας και του μετάλλου που είναι φτιαγμένη η ομάδα της, έχει τον τρόπο να παρουσιάζει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Επί Μπεργκ, πέρσι και φέτος, η Ομόνοια έχασε μόλις ένα ντέρμπι. Αυτό με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, στην περσινή σεζόν. Φέτος, σε εννιά ντέρμπι, το «τριφύλλι» μέτρησε έξι νίκες, ενώ στα άλλα τρία έμεινε στην ισοπαλία. Συγκεκριμένα, νίκησε ΑΕΛ (3-0), ΑΕΚ (2-1, 3-0), Ανόρθωση (3-0), ΑΠΟΕΛ (3-0), Απόλλωνα (2-1).

Τα ισόπαλα αποτελέσματα ήταν με Ανόρθωση (1-1), Απόλλωνα (0-0), ΑΕΛ (1-1). Αύριο, θα θελήσει να δώσει συνέχεια με έβδομη νίκη σε ντέρμπι αλλά και στο αήττητο σερί της. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της, που πέρα από το γόητρο έχουν και κίνητρο να παραμείνει η Ομόνοια στην κορυφή και να αρχίσει την προσπάθειά της στα πλέι οφ από θέση ισχύος.

Από τη στιγμή που είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί ο Τσέποβιτς, αποτελεί ερωτηματικό ποιος θα καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης και εάν ο Μπεργκ θα παρουσιάσει την ομάδα του και πάλι με δύο επιθετικούς ή θα αλλάξει σχηματισμό. Πιθανότατα να γίνει το δεύτερο, με τον Ασάντε να προωθείται στην κορυφή και τον Παπουλή να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα ως επιτελικός μέσος. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Ντούρις θα είναι στην κορυφή και θα τον πλαισιώνει ο Ασάντε. Σέχου και Γκόμεθ επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα. Ο Φαμπιάνο, για τον οποίο υπήρξε ανησυχία, θα υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ