aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Ντέρμπι» ανάμεσα σε δύο φορ, πλησιάζει στον εκλεκτό

Ομόνοια: «Ντέρμπι» ανάμεσα σε δύο φορ, πλησιάζει στον εκλεκτό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ώρα του επιθετικού έφθασε στην Ομόνοια, παρά την καθυστέρηση που υπήρξε. Πληροφορίες του «Goal» φέρουν τον Σύλλογο της Λευκωσίας να έχει ρίξει δίχτυα σε δυο περιπτώσεις και ίσως εντός της ημέρας προκύψει εξέλιξη.

Άλλωστε, την Πέμπτη εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και ό,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει μέσα στα προσεχή 24άωρα. Η μια περίπτωση επιθετικού ποδοσφαιριστή προσφέρεται για απόκτησή του με ελευθέρα μετεγγραφή και η άλλη με υποσχετική. Ο Λάρκου έψαξε αρκετά καλά τις περιπτώσεις επιθετικών που είχε ενώπιον του και σε συνεννόηση με τον προπονητή κατέληξαν σε δύο και τις τελευταίες μέρες γίνονται συνεχείς επαφές για να αποσπάσει την υπογραφή ενός απ’ αυτούς.

Το επιθετικό πρόβλημα είναι εμφανές για την Ομόνοια και η προσθήκη ενός ικανού επιθετικού, αναμένοντας και την επάνοδο του Ντάρμπισαϊρ, θα δώσει σημαντική βοήθεια. Στο ματς με τον Ερμή, λοιπόν, ο Αναστασίου θα έχει στη διάθεσή του και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, ευελπιστώντας πως θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας να επανέλθει στις επιτυχίες.

Μόνο έτσι θα μείνει ζωντανή στο κυνήγι της έκτης θέσης με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ