aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ντεφορμάρισμα μεν, έμεινε αβοήθητη (από τον Μπεργκ) δε…

Ομόνοια: Ντεφορμάρισμα μεν, έμεινε αβοήθητη (από τον Μπεργκ) δε…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος περνά η Ομόνοια. Το φωνάζει με τις εμφανίσεις της ότι, δεν είναι τα καλύτερά της. Η εικόνα που παρουσίασε στα τελευταία τρία ματς, δεν ήταν αυτή που κέρδισε προηγουμένως τον κόσμο της. Με τον Ολυμπιακό κέρδισε αλλά δεν άρεσε, με τον Εθνικό ηττήθηκε στην έδρα της χωρίς και πάλι να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο πέρα από κάποιο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Τέλος, στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΛ ήταν κακή στο πρώτο μέρος, προσπάθησε στο δεύτερο αλλά χωρίς να κάνει κάτι σπουδαίο.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ανελλιπώς, παρουσιάζονται κουρασμένοι. Δεν έχουν την ίδια φρεσκάδα, το δείχνουν με τις ενέργειές τους στον αγωνιστικό χώρο. Και κάπου εδώ στρέφονται τα «πυρά» μερίδας του κόσμου της Ομόνοιας στον Χένινγκ Μπεργκ. Αναγνωρίζουν το τι έχει κάνει από το καλοκαίρι έως σήμερα, που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού στελέχωσαν πολύ καλά την ομάδα και ο Νορβηγός με τη δουλειά του πέτυχε η Ομόνοια να παρουσιάσει ένα πολύ καλό σύνολο και να βρίσκεται σταθερά στις ψηλές θέσεις. Ωστόσο, ιδιαίτερα στο ματς με την ΑΕΛ, του καταλογίζεται τεράστια ευθύνη για τη μη πραγματοποίηση αλλαγών.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια για στημένα: «Τώρα θα αποστείλουμε την έκθεσή μας στην ΟΥΕΦΑ»

Και σε άλλα παιχνίδια δεν προχώρησε σε αλλαγές ή έκανε μόνο μία, αλλά στο πρόσφατο ντέρμπι στο Τσίρειο, πέρα του ότι η Ομόνοια μέτρησε απώλεια βαθμών, βάσει της εικόνας που παρουσίασε, ο Μπεργκ άφησε αβοήθητη την ομάδα του. Εκεί εστιάζεται η κριτική του κόσμου. Θα μπορούσε να φρεσκάρει την ομάδα του και αφού έψαχνε το δεύτερο γκολ να δώσει την ευκαιρία σε μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές που ήταν στον πάγκο, όπως οι Μίκου, Ορτέγα και Κακουλλής. Και οι τρεις σηκώθηκαν για ζέσταμα αλλά ποτέ δεν πήραν εντολή για να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, γίνεται λόγος για πιθανές εσωτερικές κινήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν, όπως την μετατόπιση του Μποτεάκ ως αριστερού εξτρέμ και του Τιάγκο ως επιτελικού μέσου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όλοι στα… όπλα, παρά την τεσσάρα (αποστολή)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ