aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νταβίντ Ακιντόλα ο εκλεκτός των Μπεργκ – Λάρκου (vid)

Ομόνοια: Νταβίντ Ακιντόλα ο εκλεκτός των Μπεργκ – Λάρκου (vid)

Διήμερο μετεγγραφικών εξελίξεων στην Ομόνοια. Μετά την κάθοδο του τερματοφύλακα Κοστέλ Παντιλιμόν οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν και στη δεύτερη τους μετεγγραφή. Ο εκλεκτός των Χένινγκ Μπεργκ και Νεόφυτου Λάρκου είναι ο Νιγηριανός, Νταβίντ Ακιντόλα.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός ανήκει στην Μίντιλαντ από το 2015, όμως την τελευταία τριετία παραχωρήθηκε δανεικός σε άλλες ομάδες της χώρας. Το 2017 έπαιξε στην Γερβ (25 συμμετοχές, οκτώ γκολ), το 2018 στην Χάουγκεσουντ (30 συμμετοχές, 9 γκολ), ενώ πέρυσι έπαιξε στην Ρόζενμποργκ καταγράφοντας 21 εμφανίσεις και πέντε τέρματα.

Ο Ακιντόλα έχει συμβόλαιο με την Μίντιλαντ και θα αποκτηθεί από την Ομόνοια με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και πιθανόν να υπάρχει ρήτρα αγοράς. Στη Δανία μιλούν για ένα τεράστιο ταλέντο, για χάρη του οποίου έστειλαν σκάουτερ αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Ντόρτμουντ.

H καριέρα του Ακιντόλα

Δείτε τον σε δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ