aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νικήτρια στο «ροκ εντ ρολ» και η ιστορία που θα μπορούσε να γραφτεί αλλιώς

Ομόνοια: Νικήτρια στο «ροκ εντ ρολ» και η ιστορία που θα μπορούσε να γραφτεί αλλιώς

Ήταν από τα παιχνίδια στο στυλ ποδοσφαίρου που θέλει ο Νιλ Λέον. Ροκ εντ ρολ. Με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και να δημιουργούνται ευκαιρίες ένθεν και ένθεν. Τελικά, η Ομόνοια επικράτησε 2-0 της Δόξας και άρχισε ιδανικά τη δύσκολη σειρά αγώνων που την περιμένει σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πράσινοι συνέχισαν τα σημάδια βελτίωσης που άρχισαν από το 1-2 από τη Σοσιεδάδ, συνεχίστηκαν στο 4-0 εις βάρος του Παραλιμνίου και επιβεβαιώθηκαν σήμερα. Τουλάχιστον αναφορικά με τη μεσοεπιθετική λειτουργία, ο Ιρλανδός προπονητής θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος, καθώς πέραν των δύο τερμάτων καταγράφηκαν και άλλες ευκαιρίες.

Αντιθέτως, μόνο αναφορικά με την ανασταλτική λειτουργία μπορεί να σημειωθεί ψεγάδι, καθώς οι γηπεδούχοι απείλησαν αρκετές φορές και μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά. Και σίγουρα θα μπορούσε να γραφτεί αλλιώς η ιστορία του παιχνιδιού εάν ήταν πιο εύστοχοι.

Πλέον, γυρίζουν σελίδα οι πράσινοι της Λευκωσίας καθώς μπροστά τους ξεπροβάλλει ιστορικό παιχνίδι. Την Πέμπτη θα υποδεχτούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκεί θα επικεντρωθούν. Ακολούθως θα ασχοληθούν με το κυριακάτικο ντέρμπι στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ