aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Nίκησε το άγχος και το οκτάχρονο «φάντασμα»

Ομόνοια: Nίκησε το άγχος και το οκτάχρονο «φάντασμα»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Ματ σκόραρε, η Ομόνοια νίκησε και έβαλε τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί οκτώ χρόνων. Ποιο είναι αυτό; Να πετύχει το απόλυτο των βαθμών στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Αυτό είναι που κρατάνε πολύ περισσότερο στην Ομόνοια από το χθεσινό ματς απέναντι στο Παραλίμνι στο ΓΣΠ. Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίκτυα αφού είναι το πρώτο του γκολ στην τρέχουσα σεζόν και μάλιστα αποδείχθηκε «χρυσό», όπως και του Πρτσε απέναντι στην Αλκή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» πήρε την ουσία και το γεγονός ότι, άρχισε με δυο νίκες τη σεζόν, του επιτρέπει να έχει αυτοπεποίθηση και δυναμική ενόψει της συνέχειας, πόσο μάλλον όταν έχει να δώσει ντέρμπι με την ΑΕΚ εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η εξήγηση του Ολίβα για την απουσία του Αλμπίν

Βεβαίως, για να έχει απαιτήσεις θα πρέπει να βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς και ιδιαίτερα στο σκοράρισμα, αφού ευκαιρίες έφτιαξε αλλά και πάλι δεν τις αξιοποίησε. Δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς και στο τέλος, σε κάποιο βαθμό, αγχώθηκε. Σημαντικό και θετικό στοιχείο για την ομάδα του Ολίβα, το μηδέν παθητικό για δεύτερη αγωνιστική. Στο ξεκίνημα η Ομόνοια έμοιαζε με… χαμένη και έπρεπε να σκοράρει (25’) για να πάρει μπρος. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν το πρώτο καλό της διάστημα, ενώ το δεύτερο ήταν ένα περίπου τέταρτο πριν το τέλος του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ