aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νικηφόρο φιλικό με χαμόγελα για τους «μικρούς»

Ομόνοια: Νικηφόρο φιλικό με χαμόγελα για τους «μικρούς»

Η Ομόνοια κέρδισε με 3-1 το φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο «Ηλίας Πούλλος» με αντίπαλο τον Άρη. Οι «μικροί» των πρασίνων ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση. Ο λόγος για τους Μαρίνο Τζιωνή και Ανδρόνικου Κακουλλή (21’, 27’) οι οποίοι κατάφεραν να σκοράρουν, να δώσουν τη φιλική νίκη στην ομάδα τους και «φώναξαν» στον τεχνικό των πρασίνων ότι είναι εδώ ενόψει των επισήμων αναμετρήσεων του «τριφυλλιού». Σκόρερ χρίσθηκε και ο Κούσουλος (78’).

Ο Χένινγκ Μπεργκ προέβηκε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος, θέλοντας να δώσει ευκαιρίες αλλά και λεπτά σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνιστήκαν αρκετά μέχρι στιγμής. Βέβαια τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους Χούμποτσαν και Κατελάρη, καθώς ο πρώτος ήταν το τελευταίο απόκτημα των πρασίνων, ενώ ο δεύτερος προερχόταν από τραυματισμό.

Ο Σλοβάκος μέσος αγωνίστηκε για 75’ και ο Κατελάρης για όλο το ενενηντάλεπτο, ενώ αμφότεροι έδειξαν έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα την Ομόνοια ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα (ακολουθούν οι αγώνες με Πάφο και Ανόρθωση).

Όσο αφορά στον Άρη, η ομάδα του Λιάσου Λουκά εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική έφτιαξε ευκαιρίες και γενικά έδειξε καλή εικόνα. Ο Κλεόφιλο πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, χρίσθηκε σκόρερ, ενώ μπορούσε να πετύχει άλλο ένα γκολ, αλλά στην φάση του 54’ όπου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγή.

Με το πέρας του φιλικού αγώνα, ο Μπεργκ παραχώρησε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό για το Σαββατοκύριακο. Το επόμενο ραντεβού θα δοθεί για το απόγευμα της Δευτέρας στο «Ηλίας Πούλλος», συνεχίζοντας την προετοιμασία για το ματς με την Πάφος FC. Μέσα της επόμενης βδομάδας θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση του Μποτεάκ και τότε θα διαφανεί εάν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Παναγή, Περέιρα, Μανρίκε, Παναγιώτου, Χουμποτσάν (75′ Σακκής), Κούσουλος, Κατελάρης, Ορτέγα, Τζιωνής, Κακουλλής (46′ Χαραλάμπους), Μίκου.

Άρης (Λιάσος Λουκά): Σωφρονίου, Ντελμίρο, Κέζο, Νούνο, Ελευθερίου, Μόργκαν, Μαλεκκίδη, Κυριάκου, Πάρπαρο, Ματθαίου, Βίλντε.

Σκόρερ: 21′ Τζιωνής, 27′ Κακουλλής, 77′ Κούσουλος / 40′ Κλεόφιλο

Κίτρινες: Περέιρα

Αποβολές:

Το Live της αναμέτρησης:

-Άρχισε εδώ και λίγη ώρα το ζέσταμα της η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ

1′ Άρχισε ο αγώνας

1′ Εκτέλεση κόρνερ του Μανρίκε, κεφαλιά του Κούσουλου, έξω.
10′ Κεφαλιά του Βίλντε η μπάλα πάνω από την εστία.
14′ Κίτρινη στον Περέιρα.
20′ Ωραία απόκρουση του Παναγή σε κοντινό πλασέ του Ντελμίρο.
21′ ΓΚΟΛ 1-0 για την Ομόνοια. Συρτή σέντρα του Μανρίκε από αριστερά, κοντινή προβολή του Τζιωνή.
27′ ΓΚΟΛ 2-0 η Ομόνοια. Υπέροχη ατομική προσπάθεια του Κακουλλή, ο οποίος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για δεύτερη φορά.
33′ Ωραία συνεργασία των Ορτέγα και Μίκου, το πλασέ του πρώτου έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Άρη.
40′ ΓΚΟΛ για τον Άρη! Ο Κλεόφιλο μειώνει σε 2-1 με κοντινό πλασέ.
43′ Φάουλ του Ορτέγα στο δοκάρι.
45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 2-1 μπροστά στο σκορ η Ομόνοια.

46′ Αλλαγή για την Ομόνοια. Ο Χαραλάμπους στην θέση του Κακουλλή. Στο μεταξύ άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

54′ Σουτ του Κλεόφιλο εντός περιοχής, ο Παναγή έδιωξε σωτήρια, η μπάλα πήρε ύψος, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

57′ Ο Άρης σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.

67′ Σουτ του Φέλεκ, ο Χούμποτσαν απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας.

75′ Δυνατό σουτ του Ορτέγα, η μπάλα έξω.

76′ Αλλαγή για την Ομόνοια, ο Σάκκης στη θέση του Χούμποτσαν.

77′ ΓΚΟΛ 3-1 για την Ομόνοια: Σέντρα του Μανρίκε από δεξιά, κεφαλιά του Κατελάρη, έδιωξε ασταθώς ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Κούσουλος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με κοντινό πλασέ.

78′ Εντυπωσιακή επέμβαση του Παναγή σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

90′ Τέλος αγώνα, νίκη με 3-1 για την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ