aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Nίκη και βήμα προς τον στόχο…

Ομόνοια: Nίκη και βήμα προς τον στόχο…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το αήττητο σερί της Ομόνοιας διαρκεί για ένα δίμηνο, από τις 20 Οκτωβρίου όταν έμεινε στο 0-0 με την Ανόρθωση. Με τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας συμπληρώθηκαν οκτώ διαδοχικοί αγώνες που αγνοεί την ήττα. Είχε προηγηθεί το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την Πάφος FC, η μοναδική στην τρέχουσα σεζόν και το πιο μελανό σημείο της έως τώρα πορείας του «τριφυλλιού».

Τις τελευταίες εβδομάδες οι πράσινοι παρουσιάζουν τρομερή σταθερότητα, τόσο στην αγωνιστική παρουσία τους όσο και στα αποτελέσματά τους. Αυτό θα επιδιώξουν και στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, κλείνοντας ιδανικά την χρονιά, με παρουσία τους στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι συνεχόμενες επιτυχίες προσδίδουν τεράστια αυτοπεποίθηση, δυναμική και ενθουσιασμός στις τάξεις του κόσμου.

Κάθε νίκη αποτελεί βήμα προς τον στόχο. Και η Ομόνοια, όσο κερδίζει και μένει σταθερή στα ψηλά, με τους αγώνες να μειώνονται, τόσο θα αγγίζει την επιτυχία με το τέλος της σεζόν. Βάσει της εικόνας που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα, αυξάνοντας συνεχώς το καλό αγωνιστικό πρόσωπό της, «φωνάζει» πως είναι σε θέση να υλοποιήσει τον στόχο που τέθηκε από το καλοκαίρι.

Ακόμη, όταν επιτυχίες είναι επί των αντιπάλων που έχουν τον ίδιο στόχο με την Ομόνοια, όπως είναι με την ΑΕΚ αύριο, η σημασία τους είναι πολύ μεγαλύτερη. Γι’ αυτό και στο «τριφύλλι» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να προσθέσουν άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό τους.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Δεν υπολογίζεται ο Ντάρμπισαϊρ λόγω καρτών και τη θέση του θα πάρει ο Μίκου. Εκτός απροόπτου θα είναι και η μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Ενδέχεται να επανέλθει στην αποστολή ο Χριστοφή, αντιθέτως δεν προλαβαίνει ο Περέιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ