aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: Νίκη και πρόκριση στους τελικούς

Ομόνοια: Νίκη και πρόκριση στους τελικούς

Καθοριστικό παιχνίδι δίνει απόψε η ομάδα πετόσφαιρας της Ομόνοιας, η οποία φιλοξενεί στο στάδιο «Ελευθερία» τη Νέα Σαλαμίνα και στοχεύει στο να πετύχει την τέταρτη νίκη της στην σειρά αγώνων με τους ερυθρόλευκους, κάτι που θα σημαίνει την πρόκρισή της στους τελικούς αγώνες πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι επιβεβαιώνουν σε κάθε παιχνίδι τους ότι βρίσκονται σε ανοδική αγωνιστική πορεία, την κατάλληλη χρονική περίοδο της σεζόν. Παρά την αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση που υπάρχει στην ομάδα μας, άπαντες δίνουν την πρέπουσα προσοχή και τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίπαλο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή της ομάδας μας, Σάββα Σάββα. Η Ομόνοια στοχεύει στην 3η συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος και η «δίψα» για μία τέτοια επίδοση είναι έντονη.

Σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι, η ομάδα πετόσφαιρας επιβάλλεται να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της Ομόνοιας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ