aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νέος «πονοκέφαλος» για Γάνδη, αποχώρησε τραυματίας ο Χγιούλσανγκερ

Ομόνοια: Νέος «πονοκέφαλος» για Γάνδη, αποχώρησε τραυματίας ο Χγιούλσανγκερ

Νέος «πονοκέφαλος» για τη Γάνδη και τον προπονητή της, Χάιν Βανχαεζεμπρουκ ενόψει των διπλών αναμετρήσεων κόντρα στην Ομόνοια, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα σε Βέστερλο, για την τρίτη αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, αποχώρησε τραυματίας ο επιτελικός μεσός, Άντριου Χγιούλσανγκερ. Ο Δανός διεθνής ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ενοχλήσεις, αφήνοντας τη θέση στον Ιμπραχίμ Σαλάχ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χγιούλσανκερ θεωρείται εκ των βασικών γραναζιών της Γάνδης. Αποκτήθηκε το Καλοκαίρι του 2021, έναντι €1.800.000 από την Οστάνδη και έκτοτε κατέγραψε 40 συμμετοχές με τη φανέλα της (τρία γκολ). Φέτος, ήταν βασικός και στα τέσσερα επίσημα ματς της βελγικής ομάδας.

Το κατά πόσον θα μείνει εκτός των ματς με αντίπαλο την Ομόνοια θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Τραυματίες είναι επίσης οι Ντε Σαρτ, Οφόε, Ντεπουάτρ και Τισουνταλί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ