Ο Τόμας Χούμποτσαν κλήθηκε να καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την ΑΕΛ για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, αφού ο Χάρης Μαυρίας βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο.
Ο Σλοβάκος αμυντικός γι’ άλλη μία φορά ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και μάλιστα το πρώτο γκολ του «τριφυλλιού» με τον Κακουλλή στο 24’ άρχισε από δική του πάσα.
Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις και στο 71’ αντικαταστάθηκε από τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος αν και έδωσε εντολή για ζέσταμα και στον Στυλιανού επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ιωάννη Κούσουλου. Ο δυναμικός πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλά (και) τη συγκεκριμένη θέση στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν.
Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χούμποτσαν θα διαφανεί τις επόμενες μέρες.














