aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νέο πλήγμα στον άσο

Ομόνοια: Νέο πλήγμα στον άσο

Μετά τον Κωνσταντίνο Κότσαρη, σοβαρό τραυματισμό φαίνεται να έχει αποκομίσει και ο δεύτερος τερματοφύλακας της Ομόνοιας Μάριο Κρέσιτς.

Ο Κροάτης τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι σοβαρός, ωστόσο περισσότερα θα μπορούν να λεχθούν αφού περάσει από MRI εντός της ημέρας.

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, τότε ο έμπειρος τερματοφύλακας θα μείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός δράσης, όπως και ο Κότσαρης (4 μήνες), οπόταν η Ομόνοια ξεμένει από επιλογές στον άσο. Θα μείνει με τον Παναγή και τον νεαρό και άπειρο Ανδρέα Χριστοδούλου, που αποτελούσε την τέταρτη επιλογή για τον άσο.

Το γεγονός αυτό είναι κάτι που ήδη προβληματίζει την τεχνική ηγεσία. Φαντάζει ρίσκο να πορευθεί η Ομόνοια με τον νεαρό Χριστοδούλου στον πάγκο και είναι ορατό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για απόκτηση τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, εάν αποδεδειγμένα μια ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση από τραυματισμό, έχει το δικαίωμα να κάνει μετεγγραφή ανά πάσα στιγμή. Είναι μέσα στις κατ’ εξαίρεση περιπτώσεις για μετεγγραφή.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, πρώτα όμως θα πρέπει να γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Κρέσιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ