aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νέο φιλικό, νέα συμπεράσματα

Ομόνοια: Νέο φιλικό, νέα συμπεράσματα

Το δεύτερο φιλικό της επί πολωνικού εδάφους θα δώσει σήμερα η Ομόνοια. Θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ, σ’ ένα παιχνίδι που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Ρέμες», όπως και με την ομάδα U23 της Βόλφσμπουργκ και θα αρχίσει στις 19:00 («Omonoia Premium»).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οικονομική ηρεμία, ίσως το μεγαλύτερο ατού της!

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα θα έχει την ευκαιρία και πάλι να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του αυτή την περίοδο, να κάνει δοκιμές και να εξαγάγει εκ νέου συμπεράσματα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το σύστημα που έχει στο μυαλό του ο Ολίβα

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να διαφοροποιήσει τον χρόνο συμμετοχής που θα δώσει στους ποδοσφαιριστές σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό. Θα απέχει και πάλι ο Μάρκο Μότα, που και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης όπως και ο Αλέξανδρος Αντωνίου.

Ο Κατελάρης βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη, μετά από δική του πρωτοβουλία και τη σύμφωνο γνώμη της ομάδας, για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό, αφού ταλαιπωρείται από χρόνιο πρόβλημα στο πέλμα. Ο Μάριος Δημητρίου συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ