aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νέο φιλικό, νέα συμπεράσματα

Ομόνοια: Νέο φιλικό, νέα συμπεράσματα

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο Κιέλτσε θα δώσει σήμερα η Ομόνοια. Θα αναμετρηθεί με τη Βίσλα Πλοκ, σε αγώνα που θα αρχίσει στις 19:00 και θα προβληθεί σε Live Streaming μετάδοση από το OFC TV exclusive, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος.

Ο Μπεργκ, μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα, έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και να κάνει δοκιμές, εξάγοντας συμπεράσματα. Αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό παικτών.

Πιθανότατα να αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Ψάλτης, ενώ δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο με τον Ντίσκερουντ από τη στιγμή που ακόμη δεν ανακοινώθηκε. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα αρχίσει μέσα από τα φιλικά παιχνίδια να καταλήγει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων. Η Ομόνοια θα στηριχθεί στις περσινές επιλογές, με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Γιούστε στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ