aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νέο deal με Primetel αξίας 5.250.000 ευρώ

Ομόνοια: Νέο deal με Primetel αξίας 5.250.000 ευρώ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην τηλεοπτική της στέγη για την τριετία 2019-2022 καταλήγει σύντομα η Ομόνοια, αφού του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Μάλιστα, οι διοικούντες τον σύλλογο της Λευκωσίας βρίσκονται μιαν ανάσα από το να δώσουν τα χέρια για τρίτη τριετία με την Primetel (η συνεργασία τους άρχισε από το 2013), σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» που επιβεβαιώνονται και από τα δύο μέρη.

Η συνεργασία των δύο πλευρών κρίνεται πολύ καλή και στο «τριφύλλι» δεν βλέπουν τον λόγο να εγκαταλείψουν την Primetel, που τους ικανοποιεί οικονομικά και όχι μόνο, παρόλο που πρόσφατα δέχθηκαν δελεαστική πρόταση και από τη Cyta.

Οι συζητήσεις Ομόνοιας και Primetel είναι σε προχωρημένο στάδιο και ενδέχεται ακόμη και πριν να εκπνεύσει ο Μάρτιος να πέσουν και οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας τους. Η συμφωνία για την τριετία που διανύουμε (2016-2019) ήταν για ένα ποσό περίπου της τάξης των €5.250.000 (ίσως και κάτι παραπάνω) και σ’ αυτό το επίπεδο αναμένεται να κυμανθεί και για την τριετία 2019-2022.

Πρόταση που κρίνεται ικανοποιητική και ελαφρώς καλύτερη απ’ αυτή της Cyta, ενώ στην Ομόνοια ζυγίζουν και άλλα παρεμφερή οφέλη που είχαν και θα έχουν από την Primetel, τα οποία κρίνονται σημαντικά για να πει το «ναι» σ’ ένα σπουδαίο… συμπαίκτη της. Παράλληλα, βασική προϋπόθεση στη συμφωνία είναι η προκαταβολή ενός σημαντικού ποσού, το οποίο θα διατεθεί για να περάσει το σωματείο τα κριτήρια Μαρτίου.

Προ εβδομάδων οι διοικούντες την Ομόνοια συναντήθηκαν και με εκπροσώπους της Cyta και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ουσιαστικά άκουσαν τις προθέσεις των ανθρώπων του Ημικρατικού Οργανισμού και δέχθηκαν μιαν άκρως δελεαστική πρόταση.

Πληροφορίες του «Goal» κάνουν λόγο για ένα ποσό ύψους €4.800.000 για τρία χρόνια. Ακολούθως, οι πράσινοι χτύπησαν την πόρτα της Primetel, άκουσαν την προσφορά της και έδειξαν τη διάθεσή τους για επέκταση της συνεργασίας τους. Φάνηκε να υπάρχει έδαφος και πλέον είναι θέμα χρόνου να προκύψει αίσιο τέλος σ’ ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ