aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νέες δοκιμές με απουσίες λόγω κορωνοϊού

Ομόνοια: Νέες δοκιμές με απουσίες λόγω κορωνοϊού

Νέο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα η Ομόνοια στο Κιέλτσε. Μετά το πρώτο απέναντι στη Βίσλα Πλοκ (1-1), οι πράσινοι θα αναμετρηθούν με την Γκόρνικ Ζαμπρίζε (19:00). Ομάδα που τερμάτισε στη 10η θέση του πρωταθλήματος Πολωνίας στην περσινή σεζόν. Και το σημερινό φιλικό θα μεταδοθεί ζωντανά από το OFC TV exclusive, ενώ ζωντανή ενημέρωση θα έχει η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει την ευκαιρία να εξάγει εκ νέου συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του στα μέσα του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Το γεγονός ότι, κάποιοι ποδοσφαιριστές προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και απέχουν των προπονήσεων αλλά δεν μπορούν να αγωνιστούν και στα φιλικά παιχνίδια, σαφώς και αποτελεί πλήγμα.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Νορβηγός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει εναλλακτικά πλάνα, ώστε να είναι σε ετοιμότητα αφού πλησιάζει ο αγώνας του Σούπερ Καπ με την Ανόρθωση την Τρίτη (13/7) και η πρεμιέρα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στις 20 ή 21 του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ