aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νέα αρχή με… ακραία «επιθετικά» ερωτηματικά

Ομόνοια: Νέα αρχή με… ακραία «επιθετικά» ερωτηματικά

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η Ομόνοια αρχίζει την προετοιμασία της την προσεχή Δευτέρα (09/07), τη στιγμή που το ρόστερ ακόμη δεν πήρε την τελική του μορφή, λόγω ανοικτών μετεγγραφικών εκκρεμοτήτων.  Συγκεκριμένα, οι πράσινοι θα κινηθούν για άλλες 7-8 μετεγγραφές, αφού ψάχνουν ακόμη έναν αμυντικό, έναν δεξιό μπακ (περιμένουν την οριστική κατάληξη με τον Μάρκο Μότα), δύο αριστερούς μπακ (ο ένας μάλλον θα είναι ο Ντίας, δείτε ΕΔΩ), έναν ή δύο επιτελικούς μέσους και έναν επιθετικό.

Θολό επίσης είναι το τοπίο στο θέμα με τους τερματοφύλακες, καθώς στο υπάρχον ρόστερ βρίσκονται οι Τόμας Μεχίας, Κωνσταντίνος Παναγή, Τζον Αλβπόγκε και Αλέξανδρος Αντωνίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σουηδός μάλλον θα παραχωρηθεί.

Ουσιαστικά οι μόνες θέσεις που έχουν ξεκαθαρίσει είναι αυτές των εξτρέμ. Βλέπετε, το «τριφύλλι» έχει ολοκληρώσει τις μετεγγραφικές του κινήσεις για τις δύο επιθετικές «πτέρυγες». Συγκεκριμένα, στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο έχουν προστεθεί οι Σάσα Ζίβετς και Χουανάν Εντρένα (κατάλογος β’), ενώ από την περσινή ομάδα παρέμειναν οι Ζαρκίνιο Αντόνια, Δημήτρης Χριστοφή και Νικολάι Κιπιάνι (κατάλογος β’).

Παράλληλα, ο προπονητής της Ομόνοιας Χουάν-Κάρλος Ολίβα έχει στο μυαλό του να προωθήσει και τον Ζαΐλσον Αραούζο, ως άλλη μια εναλλακτική ή επιπλέον λύση για τις θέσεις των πλάγιων επιθετικών.

Αξίζει καταληκτικά να αναφερθεί ότι επέστρεψαν και οι Στεφάν Αζίζ-Σάκης Κύπρου, οι όποιοι στην περσινή σεζόν ήταν δανεικοί στον Άρη, αλλά δεν αποκλείεται τον ενδεχόμενο να παραχωρηθούν εκ νέου με το ίδιο καθεστώς σε κάποια ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ