aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ναι, αλλά αυτά… μας τα είπες ξανά

Ομόνοια: Ναι, αλλά αυτά… μας τα είπες ξανά

Η Ομόνοια έβαλε απόψε απέναντι στην Καρμιώτισσα την τρίτη τεσσάρα της στο πρωτάθλημα, αφού προηγήθηκαν οι αντίστοιχες εις βάρος του Παραλιμνίου και του Ολυμπιακού. Όλες με το ίδιο σκορ (4-0). Ωστόσο, μια ομάδα με τρεις τεσσάρες είναι έκτη, 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή και δέκα από την Ευρώπη (3η θέση).

Σίγουρα είναι θετική η αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (0-4), με τις δύο νίκες απέναντι στην ίδια αντίπαλο, μία στο κύπελλο και μία στο πρωτάθλημα. Σίγουρα η ευρεία νίκη δίνει καλή ψυχολογία στους πράσινους, ωστόσο τα ζητούμενο είναι τα εξής: όχι άλλα σκαμπανεβάσματα, όχι άλλα πισωγυρίσματα, ναι στα σταθερά ανοδικά βήματα.

Ιδού η ευκαιρία λοιπόν, καθώς την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχτεί τον ουραγό Ακρίτα, θέλοντας παραλλήλως να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στην 1η αγωνιστική. Εάν τα καταφέρει θα πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά από την 1η Οκτωβρίου (Παραλίμνι 4-0, Δόξα 1-0).

Έχει ανάγκη να το κάνει και να πάει στα ντέρμπι με ΑΕΚ (εκτός έδρας) και Απόλλωνα (εντός έδρας) για τα επόμενα… δελτία προόδου της. Ελπίζοντας πως τούτη τη φορά θα κάνει το βήμα παραπάνω παίρνοντας νίκες σε παιχνίδια απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές της.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ