aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Nα τριτώσει το καλό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Nα τριτώσει το καλό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Υψίστης σημασίας ντέρμπι για την Ομόνοια απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια, που δεν αφήνουν περιθώριο απώλειας βαθμών, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Η Ομόνοια προέρχεται από δύο σερί νίκες και θα θελήσει να τριτώσει το καλό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, χτίζοντας δυναμική για τη συνέχεια.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, μετά και τη θετική παρουσία και την εκτός έδρας ισοπαλία με την Καραμπάχ. Θέλουν να αξιοποιήσουν το γεγονός αυτό και να πατήσουν για τα καλά το πόδι στο γκάζι, με μακροπρόθεσμο στόχο να βρεθούν στην κορυφή. Γι’ αυτό και επείγει η νίκη, που θα της επιτρέψει να διατηρήσει επαφή με τις ομάδες που προπορεύονται, δίνοντας συνέχεια στην αντεπίθεσή της.

Το «τριφύλλι», θα επιδιώξει να κυριαρχήσει, να δώσει αυτό τον ρυθμό που θέλει και το βολεύει. Παράλληλα, θα θελήσει να δημιουργήσει και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του, αλλά και να φρενάρει το παιχνίδι του αντιπάλου κυρίως από τα άκρα με καλή αμυντική συμπεριφορά.

«Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και είναι κάτι για το οποίο όλοι ανυπομονούμε», σχολίασε ο Μπεργκ για το σημερινό ντέρμπι. «Θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια σε κρατούν ζωντανό. Είχαμε μερικές καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, άρα πλησιάζουμε στο καλύτερο μας επίπεδο», πρόσθεσε ο Νορβηγός μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις καλά», σημείωσε αναφερόμενος στο τι θα κρίνει το ντέρμπι. Χαρακτήρισε τους οπαδούς της ομάδας φανταστικούς. «Έχουμε κοινό στόχο και είμαστε μαζί. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο», είπε με έμφαση. Στη βόρεια εξέδρα θα βρίσκονται απόψε 1.700 οπαδοί της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ