aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Να στείλει νέο μήνυμα πως δεν αστειεύεται

Ομόνοια: Να στείλει νέο μήνυμα πως δεν αστειεύεται

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Είναι στα καλύτερά της η Ομόνοια, το «φώναξε» με τις εμφανίσεις και το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων και θέλει να το κάνει ξανά σήμερα υποδεχόμενη τον πρωτοπόρο Απόλλωνα (18:00, Primetel1). Η ομάδα του Μπεργκ, που είναι αήττητη στα ντέρμπι (5 νίκες, 1 ισοπαλία) και με το απόλυτο στο ΓΣΠ (ΑΕΚ 2-1, ΑΕΛ 3-0, ΑΠΟΕΛ 3-0, Ανόρθωση 3-0), πάει με φόρα για άλλη μια επιτυχία που θα τη φέρει σε απόσταση αναπνοής από τον σημερινό αντίπαλό της. Θα μειώσει στον ένα βαθμό και θα στείλει εκ νέου το μήνυμα πως δεν αστειεύεται και είναι αποφασισμένη να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου, όσο νωρίς κι αν είναι στη σεζόν.

Με δύναμη την αμυντική γραμμή της, την καλύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά και την αποτελεσματικότητά της που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, η Ομόνοια θα επιδιώξει να φθάσει στη νίκη. Απέναντί της ο Απόλλων, με την καλύτερη επιθετική γραμμή και προερχόμενος από νίκη-ανατροπή επί της Ανόρθωσης. Ο βαθμός δυσκολίας μεγάλος, ίσως ο μεγαλύτερος έως τώρα βάσει του τι έχει παρουσιάσει και η ομάδα της Λεμεσού, όμως οι πράσινοι πιστεύουν στον εαυτό τους και θεωρούν πως από τη δική τους απόδοση θα κριθεί το αποτέλεσμα.

Η Ομόνοια θα θελήσει να επιβάλει τον ρυθμό της, να έχει την κατοχή και με καλή κυκλοφορία της μπάλας να ασκήσει πίεση στον αντίπαλό της. Σε όλα τα ντέρμπι προηγήθηκε και αυτό θα ψάξει και σήμερα. Μπαίνοντας μπροστά στο σκορ, οι πράσινοι έχουν τον τρόπο να κάνουν σωστή διαχείριση φθάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο σημερινός αντίπαλός της είναι ικανός όταν βρει χώρο να κάνει τη ζημιά αφού διαθέτει και ποιοτικούς και γρήγορους μεσοεπιθετικούς. Ο Μπεργκ, που κάνει καλό διάβασμα των αντιπάλων, γνωρίζει τα δυνατά αλλά και τρωτά σημεία στο παιχνίδι του Απόλλωνα. Με την τακτική που δούλεψε τις προηγούμενες ημέρες, αναμένει ότι οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό και θα οδηγήσουν την Ομόνοια σε άλλη μια μεγάλη επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ