aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Να μια ευκαιρία, αλλαγές με μέτρο

Ομόνοια: Να μια ευκαιρία, αλλαγές με μέτρο

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Ονήσιλο, προσφέρεται για την Ομόνοια να φθάσει στη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Είναι ευκαιρία να τονωθεί το ηθικό. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι πράσινοι να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με σοβαρότητα και σεβασμό προς τον αντίπαλο. Να μην υποτιμήσουν. Άλλωστε, στην κατάσταση που παρουσιάζεται η ομάδα, δεν είναι σε θέση να εφησυχάζει αλλά να επιδιώκει να βελτιώνει την εικόνα της.

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» με υπογραμμισμένες λέξεις από τον Ολίβα για ρόστερ χαμηλών πτήσεων

Παράλληλα, το ματς απέναντι σε μια ομάδα της Β’ Κατηγορίας, προσφέρεται και για τον Αναστασίου να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιριστές, που για διάφορους λόγους ήταν εκτός το προηγούμενο διάστημα. Βεβαίως, όπως παρουσιάζεται η Ομόνοια δεν σηκώνει και πολλούς πειραματισμούς, για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως. Έφθασε η ώρα του Παναγή, που άξιζε της ευκαιρίας πολύ νωρίτερα. Οι αλλαγές αναμένονται σε όλες τις γραμμές. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Δεν υπολογίζονται οι Χριστοφή και Γκρίνιτζ.

Διαβάσρε επίσης: Ομόνοια: Ο Άνχελ Γκόμεθ και οι μετεγγραφές

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ