aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Να κρατήσει την φλόγα της 16ης Ιουλίου

Ομόνοια: Να κρατήσει την φλόγα της 16ης Ιουλίου

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Κάποιοι το περίμεναν, κάποιοι όχι. Το «διαζύγιο» της Ομόνοιας με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα είναι πλέον γεγονός, το οποίο ήρθε να… ταράξει τα νερά στις τάξεις των πρασίνων. Ο Ισπανός κάθισε στον πάγκο του «τριφυλλιού» σε πέντε επίσημα παιχνίδια, μέσω των οποίων δεν κατάφερε να πείσει πως θα οδηγήσει την Ομόνοια σε καλύτερες μέρες και στα πάνω… διαζώματα της βαθμολογίας.

Οι τρεις ήττες και σε συνδυασμό με το γεγονός πως οι δύο νίκες επιτεύχθηκαν με το… ζόρι απέναντι σε ΕΝΠ και Αλκή (1-0), τότε η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Ολίβα μοιραία… χάθηκε νωρίς. Σαφώς και ο κόουτς είχε όρεξη και θέληση να δουλέψει, όμως οι λιγοστές εμπειρίες που είχε δεν βοήθησαν στο να κουμαντάρει μια ομάδα του μεγέθους της Ομόνοιας.

Ο κόσμος των πρασίνων βρίσκεται σε άλλη μια φορά στο… ίδιο έργο θεατές. Ωστόσο, αυτό που… πονάει περισσότερο είναι πως μετά τις ριζικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν αρχές του Καλοκαιριού τόσο με τη δημιουργία εταιρείας, όσο και στην ποδοσφαιρική ομάδα, κανείς δεν πίστευε πως θα χαθεί πολύτιμο έδαφος από τόσο νωρίς. Ακόμη, κανείς δεν πίστευε πως άλλος ένας προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από την αρχή της σεζόν. Οι αλλαγές τεχνικών, έχει γίνει μια κακή συνήθεια στο πράσινο οικοδόμημα, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Σταματά το ποδόσφαιρο ο Φραγκέσκου, διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδία

Οι περισσότεροι φίλαθλοι της Ομόνοιας «αψήφησαν» την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, για την οποία μεγάλη μερίδα του φίλαθλου κοινού αντέδρασε. Οι πλείστοι αγώνες διεξάγονται μεταξύ… συγγενών και φίλων, ωστόσο στα παιχνίδι του «τριφυλλιού» βρίσκεται αρκετός κόσμος, ενώ το Fan Club Λακατάμιας δίνει την δική του… νότα με τα συνθήματα του. Επομένως, θεωρείται κρίμα γι’ αυτόν τον κόσμο να διανύσει άλλη μια αποτυχημένη σεζόν. Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές περίοδοι (2016-17, 2017-18) του πρόσφεραν μεγάλη πικρία και στενοχώρια αφού δεν επιτεύχθηκε η έξοδος στην Ευρώπη ενώ η 5η και η 6η θέση στον βαθμολογικό πίνακα ήταν δυσκολοχώνευτες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το σχόλιο του Γκόμεθ για τον νέο προπονητή

Το Δ.Σ. της Εταιρείας καλείται να κάνει ότι είναι δυνατόν για να επαναφέρει την αισιοδοξία που υπήρχε στην πρώτη ανοικτή προπόνηση της Ομόνοιας στο Μακάρειο στάδιο στις 16 Ιουλίου 2018. Αυτή η πίστη πρέπει να επανέλθει παράλληλα με την αγωνιστική ευημερία της ομάδας αλλά και την επιστροφή στις νίκες. Άλλο ένα στοίχημα, άλλη μια πρόκληση, άλλη μια σεζόν που πρέπει να κάνει το… ριστάρτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ