aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Να και κάτι νέο για το «τριφύλλι»

Oμόνοια: Να και κάτι νέο για το «τριφύλλι»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Αν προκάλεσε κάτι δικαιολογημένα τη δυσαρέσκεια του Χουάν Κάρλος Ολίβα, δεν ήταν άλλο από την επαναλαμβανόμενη αγωνιστική αδράνεια της Ομόνοιας, από το ένα παιχνίδι της στο επόμενο. Άλλοτε για αναβολή άλλοτε για το Πρωτάθλημα Εθνών και άλλοτε για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ (ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ). Πρώτα χρειάστηκε να περάσουν 22 ημέρες από την πρεμιέρα με την Αλκή (1-0) ώς την αναμέτρηση με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (1-0), έπειτα οκτώ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-1) και, τέλος, άλλες 13 για το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Απόλλωνα (0-2).

Για πρώτη φορά, όμως, το «τριφύλλι» του Αραγονέζου προπονητή θα δώσει πέντε παιχνίδια σε διάστημα 24 ημερών. Αρχή με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, για να ακολουθήσουν τρία ματς στο ΓΣΠ. Έξι 24ωρα αργότερα από την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, οι πράσινοι θα υποδεχτούν την Πάφος FC (27/10), ακολουθεί μεσοβδόμαδα η μάχη «αιωνίων» με τον ΑΠΟΕΛ (31/10), για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, ενώ εφτά ημέρες μετά είναι ορισμένο το ματς με τον Ερμή (4/11).

Διαβάστε επίσης: «Ο ΑΠΟΕΛ με έβαλε σε αμάξι με φιμέ τζάμια, στην Ομόνοια με έβγαλαν ξενύχτη»

Τέλος, μία εβδομάδα αργότερα θα τους υποδεχτεί η Δόξα στο Μακάρειο (1/11). Ακολούθως, θα υπάρξει νέα διακοπή και πάλι λόγω Πρωταθλήματος Εθνών.
Ιδού λοιπόν η ευκαιρία για να καταφέρει η Ομόνοια μέσα από συνεχόμενα ματς να βρει καλό ρυθμό. Παραλλήλως, μέσω της απαιτητικής σειράς παιχνιδιών, θα δοθεί η δυνατότητα να μετρηθούν οι φυσικές και οι ψυχικές αντοχές, μα και να εξαχθούν ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα για τις αγωνιστικές ικανότητες των τριφυλλοφόρων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Kόφτης» που θα δώσει νέα στοιχεία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ