aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Να επαναλάβει εαυτόν…

Ομόνοια: Να επαναλάβει εαυτόν…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια υποδέχεται την Κυριακή τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σ’ ένα ματς που έχει τον τίτλο του φαβορί και καλείται να τον επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι το τέταρτο ματς πριν τον τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος και στο οποίο οι πράσινοι θα θελήσουν να φθάσουν σε τρίτη διαδοχική νίκη, που αποτελεί το φετινό ρεκόρ τους και το πέτυχαν προηγουμένως σε δύο περιπτώσεις.

Πριν το ματς του Α’ γύρου με αντίπαλο τον Εθνικό, στο οποίο η Ομόνοια έφυγε νικήτρια από το Δασάκι με 2-1, είχαν προηγηθεί τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του Μπεργκ προερχόταν από την ήττα στην Πάφο και αμέσως μετά έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Ανόρθωση εκτός έδρας αλλά και με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Με τον Εθνικό έδειξε χαρακτήρα, είχε επιστρέψει στις επιτυχίες και μέχρι το τέλος του Α’ γύρου πέτυχε τρεις νίκες (επικράτησε και των ΑΕΛ και Παραλιμνίου) και έμεινε στην ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Την… έστησε στον τοίχο με τις «εφεδρείες»

Τώρα, υποδεχόμενη τον Εθνικό, θα ψάξει την τρίτη διαδοχική νίκη αλλά και μέχρι το τέλος της Α’ φάσης η Ομόνοια θα θελήσει να επαναλάβει εαυτόν… Να συνεχίσει με επιτυχίες και αν είναι δυνατόν αυτή τη φορά να επικρατήσει και του ΑΠΟΕΛ. Να φθάσει δηλαδή τις έξι σερί νίκες και να εισέλθει στη φάση των πλέι οφ με τεράστια δυναμική και ίσως από την πρώτη θέση. Η σταθερότητα είναι κύριο χαρακτηριστικό της φετινής Ομόνοιας, στοιχείο που καλείται να παρουσιάσει και στη συνέχεια, προσδοκώντας σε συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τρία πράγματα ξεχώρισαν από τη… μισή πρόκριση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ