aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μόνο ευχαριστίες από τον Λάρκου

Ομόνοια: Μόνο ευχαριστίες από τον Λάρκου

Με μια γραπτή δήλωση γεμάτη μόνο με ευχαριστίες προς όλους τους (πρώην) συνεργάτες του, έπεσαν οι τίτλοι τέλους της θητείας του Νεόφυτου Λάρκου στην Ομόνοια. Εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς τον Σταύρο Παπασταύρου, τον Χένινγκ Μπεργκ, τον Σίμο Ταραπουλούζη και όλους τους άμεσους συνεργάτες του, χωρίς καμιά αναφορά για τους λόγους του άδοξου τερματισμού της συνεργασίας του με τους πράσινους.

«Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την Ομόνοια, μετά από σχεδόν τρία χρόνια, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη συνεργασία μας, τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου και το Δ.Σ. της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό και ιδιαίτερα το προσωπικό του «Ηλίας Πούλλος’’ που ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις που θέσαμε, άλλους συνεργάτες και τους αθλητικούς συντάκτες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ, τον Σίμο Ταραπουλούζη και τους άμεσους μου συνεργάτες.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου στον κόσμο της ομάδας που για δεύτερη φορά μού πρόσφερε στήριξη και εμπιστοσύνη. Από τη θέση του αθλητικού διευθυντή είχα πολλές και δύσκολες προκλήσεις να διαχειριστώ και όλες οι αποφάσεις μου είχαν ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πετύχαμε πράγματα που πριν λίγο καιρό έμοιαζαν ακατόρθωτα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα», αναφέρει η γραπτή δήλωση του Νεόφυτου Λάρκου.

Μία στάση αναμενόμενη για όσους γνωρίζουν καλά τον τέως αθλητικό διευθυντή των πρασίνων, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να δημιουργήσει αντιπάθειες εκφράζοντας την πικρία του για τον τρόπο που απομακρύνθηκε από το «Ηλίας Πούλλος». Έτσι κι αλλιώς δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που φεύγουν πυροβολώντας. Αντίθετα, πάντα έδειχνε ότι προσέχει την κάθε του λέξη στις δημόσιες αναφορές του.

Η αντικατάσταση του Λάρκου δεν είναι, στην παρούσα φάση, πρωτεύον θέμα για τον Σταύρο Παπασταύρου και τους συνεργάτες του. Όλα δείχνουν ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από τα αποτελέσματα. Αν η Ομόνοια καταγράφει νίκες και αναρριχηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας, δεν θα υπάρχει ανάγκη να διοριστεί άμεσα αθλητικός διευθυντής. Στο ενδεχόμενο, όμως, στραβοπατημάτων, τότε θα μπει σύντομα, ψηλά στην ατζέντα της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ