aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια μόνη, ψάχνει...

Ομόνοια μόνη, ψάχνει…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Χωρίς τον κόσμο της (για τρίτη φορά στην τρέχουσα σεζόν) η Ομόνοια θα ψάξει απέναντι στην Ανόρθωση, την οποία θα φιλοξενήσει σήμερα στο ΓΣΠ (19:00), τη νίκη που θα της επιτρέψει να ελπίζει σε εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος για την ομάδα του Άκη Ιωακείμ, η οποία είναι 7 βαθμούς μακριά από την 3η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Ευρώπη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, θα είναι πισωγύρισμα για την Ομόνοια και ίσως καθοριστικό στην προσπάθειά της να σώσει τη σεζόν. Γιατί, δεν είναι μόνο οι βαθμοί αλλά και η ψυχολογία που αλλάζει αναλόγως ενός αποτελέσματος.

Η ισοπαλία με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική δεν ήταν το ζητούμενο για την Ομόνοια, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές της πάλεψαν και απέσπασαν έστω τον ένα βαθμό, τόνωσε το ηθικό και την αυτοπεποίθησή τους. Γι’ αυτό και σήμερα πάνε αποφασισμένοι για να επανέλθουν στις επιτυχίες, γνωρίζοντας το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Ο βαθμός δυσκολίας σ’ αυτή την προσπάθειά τους γίνεται μεγαλύτερος λόγω της απουσίας του κόσμου. Οι πράσινοι αναμένουν απ’ αυτούς τους λίγους που έχουν δικαίωμα παρουσίας τους στον αποψινό αγώνα, να στηρίξουν ένθερμα την προσπάθειά τους για να φθάσουν στην επιτυχία.

Ο Ιωακείμ, που θα είναι για τελευταία φορά στον πάγκο ως πρώτος προπονητής, δεν υπολογίζει τους Άρνασον και Φλορέσκου. Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκονται οι Αζίζ, Κατελάρης και Κωνσταντινίδης. Σε σχέση με το τελευταίο ματς, δίπλα στον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας εκτός απροόπτου θα πάρει θέση ο Καρλίτος, ενώ το αριστερό άκρο της επίθεσης να αναμένεται να καλύψει, είτε ο Κύπρου είτε ο Αζίζ, εκτός κι αν ο Κύπριος τεχνικός ετοιμάζει κάποια έκπληξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ