aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μόλις η 5η για τον Βύντρα!

Ομόνοια: Μόλις η 5η για τον Βύντρα!

Ο Λούκας Βύντρα αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενη μας ρεπορτάζ, αυτή ήταν η δεύτερη κόκκινη που δέχθηκε στη θητεία του στην Κύπρο, καθώς η πρώτη ήταν στις 15 Απριλίου 2018 σε αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για την 32η αγωνιστική.

Τι προκύπτει αν ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά του 38χρονου αμυντικού; Σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα σε πρωτάθλημα, κύπελλο, και Ευρώπη αντίκρισε μόλις 5 κόκκινες κάρτες (!). Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2006-07 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού η οποία ήταν και απευθείας. Η δεύτερη ήταν στη σεζόν 2010-11 όταν αγωνιζόταν και πάλι στο αθηναϊκό «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Χωρισμένοι στα δύο ξεψαχνίζοντας στα σίγουρα…

Συγκεκριμένα, ήταν στις 2 Φεβρουαρίου 2011 σε αγώνα κυπέλλου των πρασίνων με την ΑΕΚ όπου η ομάδα του Βύντρα επικράτησε 3-2. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες στο 63’ και 73’. Στην αγωνιστική περίοδο 2014-15 όταν αγωνιζόταν στην Λεβάντε δέχθηκε απευθείας κόκκινη στο 41’ όταν η ομάδα του αντιμετώπισε εντός έδρας την Μπαρσελόνα. Η καριέρα του κεντρικού αμυντικού της Ομόνοιας άρχισε το 2005 και θεωρείται αξιόσημειωτο αυτό το στατιστικό για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μια τόσο κρίσημη θέση με πολλά μαρκαρίσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ