aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μοιάζουν… μαγικά τα χαρτάκια για το Τσίρειο

Ομόνοια: Μοιάζουν… μαγικά τα χαρτάκια για το Τσίρειο

Ο Απόλλων παραχώρησε στην Ομόνοια 2.000 εισιτήρια για να διαθέσει στους οπαδούς της για το μεταξύ τους ντέρμπι το προσεχές Σάββατο στο Τσίρειο. Τα εισιτήρια είναι για την ανατολική κερκίδα στα τμήματα 106, 107, 108, 109, 110, 207, 208, 209 και 210.

Μοιάζουν με μαγικά χαρτάκια τα 2.000 εισιτήρια, τα οποία αναμένεται μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα να εξαντληθούν. Η Ομόνοια είναι στην κορυφή, το ματς είναι δύσκολο και σημαντικό και ο κόσμος της θα θελήσει να στηρίξει την προσπάθειά της για άλλη μια νίκη.

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν καθοριστεί στα 12 ευρώ το κανονικό και στα 8 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά μέχρι 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν, όμως θα πρέπει να το προμηθευτεί από τα σημεία πώλησης. Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων: εκδοτήρια στο Οίκημα (οδός Παπανικολή 5), Online Ticketing (μέχρι το Σάββατο η ώρα 14:00). Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου μέχρι και αύριο έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Από την Πέμπτη, εάν τα εισιτήρια δεν εξαντληθούν θα τεθούν στη διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ