aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μισή ντουζίνα μετεγγραφών και βλέπουμε…

Ομόνοια: Μισή ντουζίνα μετεγγραφών και βλέπουμε…

Μισή ντουζίνα μετεγγραφές θα υλοποιήσει η Ομόνοια, χωρίς να σημαίνει ότι θα σταματήσει εκεί. Γιατί; Επειδή σε μια μακρά μετεγγραφική περίοδο τριών μηνών και βάλε περιλαμβάνονται και απρόοπτα όπως πιθανή πώληση ποδοσφαιριστή και όχι μόνο.

Είναι ένα έργο που το είδαμε πολλές φορές, όχι μόνο στην Ομόνοια. Οι έξι προσθήκες όμως θεωρούνται σίγουρες. Ήδη οι δύο υλοποιήθηκαν, Γιούστε και Ψάλτης. Ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν το κενό των Λούφτνερ και Μαυρία αντίστοιχα.

Απ’ εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» κινούνται για απόκτηση μέσου, δεξιού και αριστερού εξτρέμ. Μετεγγραφές που θα θελήσουν να ολοκληρώσουν, εάν είναι δυνατό, πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στις 28 Ιουνίου.

Η έκτη και πιθανότατα τελευταία κίνηση θα αφορά στην επίθεση, εφόσον δεν συνεχίσει ο Ντούρις. Είναι όλα πιθανά και το μέλλον του Σλοβάκου θα κριθεί με την επιστροφή του από το Γιούρο. Δεν έχει προσφέρει σχεδόν καθόλου και στην Ομόνοια θα ήθελαν άλλον έναν επιθετικό με δεινότητα στο σκοράρισμα, αυξάνοντας τον συναγωνισμό με τον Τσέποβιτς.

Ακόμη είναι πιθανό το σενάριο οι πράσινοι να θελήσουν να εντάξουν στο ρόστερ είτε Κύπριους είτε ξένους κάτω των 22 ετών που θα πάρουν θέση στον Κατάλογο Β.

Στο ρόστερ τους σήμερα οι πράσινοι, μετά την αποχώρηση των Μαυρία, Γκόμες και την προσθήκη του Γιούστε (αποκτήθηκε και ο Ψάλτης), έχουν τέσσερις κενές θέσεις για τον Κατάλογο Α. Τις 11 από τις 15 τις λαμβάνουν οι Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν, Γιούστε, Λέσγιακς, Κίκο, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Ντούρις, Τσέποβιτς.

Είναι και ο Ασάντε, όμως λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι και τον Οκτώβριο – Νοέμβριο, δεν θα δηλωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ