aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μήνυμα παραμονής από τον Ακιντόλα!

Ομόνοια: Μήνυμα παραμονής από τον Ακιντόλα!

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ στο Τσίρειο (3-0) ήταν ο Νταβίδ Ακιντόλα στις δηλώσεις του στην Cytavision.

Ο Νιγηριανός άσος στάθηκε στην ομαδική δουλειά που έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ αναφερόμενος στο μέλλον του είπε πως θέλει να μείνει στην Ομόνοια και να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Το αρχικό του σχόλιο: «Δουλέψαμε ως ομάδα και είμαι χαρούμενος που ήρθαμε εδώ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα, έπρεπε να κερδίσουμε και θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και αυτό έχει μεγάλη σημασία για μας».

Και πρόσθεσε: «Ήμασταν συμπαγείς και ψάχναμε τις ευκαιρίες. Το κλειδί ήταν ότι δουλέψαμε ως ομάδα».

Για το πρωτάθλημα: «Δεν έχουμε στόχο να κοιτάξουμε πίσω. Κερδίσαμε, βλέπουμε μπροστά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχικά αλλά και σωματικά για τα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να προσεγγίζουμε τα επόμενα παιχνίδια με στόχο πως πάμε για πρωτάθλημα».

Για το μέλλον του: «Είναι μεγάλη ομάδα η Ομόνοια. Είμαι χαρούμενος εδώ, δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά αυτή τη στιγμή βλέπω το πώς θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους του. Θέλω να μείνω και να βελτιώνομαι συνεχώς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ