aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια-Μίντιλαντ και στη μέση ο Ακιντόλα

Ομόνοια-Μίντιλαντ και στη μέση ο Ακιντόλα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ως δύσκολη χαρακτήρισε την προσπάθεια διατήρησης του Νταβίντ Ακιντόλα στο ρόστερ της Ομόνοιας και τη νέα σεζόν ο Νεόφυτος Λάρκου. «Θα επιδιώξουμε να την φέρουμε εις πέρας (σ.σ. την αποστολή). Η πλευρά μας κοιτάζει κι αλλού γιατί γνωρίζουμε τα δεδομένα», πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής των πρασίνων.

Στην Ομόνοια έχουν ανοιχτή γραμμή με τη Μίντιλαντ στην οποία ανήκει ο Νιγηριανός εξτρέμ. Με τις ενέργειες που γίνονται, προσδοκούν σε καταφατική απάντηση των ανθρώπων της δανέζικης ομάδας για παραχώρηση του Ακιντόλα για ακόμη ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού. Η Μίντιλαντ ακόμη δεν έχει λάβει την απόφασή της για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραχωρηθούν ως δανεικοί, γεγονός που έχει την πλευρά της Ομόνοιας, που βάζει με κάθε τρόπο πίεση σε αναμονή.

Ο Ακιντόλα δεν είναι αρνητικός στο να συνεχίσει στην Ομόνοια, παίζοντας και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Νιγηρίας θα επιδιώξει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον του έχοντας ως στόχο να φύγει με ελευθέρα μετεγγραφή από τη Μίντιλαντ.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός Ακιντόλα: Οι τάσεις φυγής από Μίντιλαντ και οι προτάσεις

Πάντως, ο λόγος ανήκει στη Μίντιλαντ, που αξίζει να τονιστεί ότι την τελευταία πενταετία κάθε καλοκαίρι παραχωρεί τον 24χρονο εξτρέμ σε άλλη ομάδα ως δανεικό. Οι πράσινοι ευελπιστούν ότι το συγκεκριμένο κεφάλαιο θα κλείσει θετικά το συντομότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ