aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μήνας αφιερωμένος στην ανακύκλωση, «φέρτε μπαταρίες και τενεκεδάκια»

Ομόνοια: Μήνας αφιερωμένος στην ανακύκλωση, «φέρτε μπαταρίες και τενεκεδάκια»

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η κοινωνική δράση του σωματείου για τον μήνα Νοέμβριο θα είναι αφιερωμένη στη σημαντικότητα της ανακύκλωσης. Μάλιστα καλεί τον κόσμο της ομάδας να όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΛ φέρει  μαζί του στο γήπεδο για ανακύκλωση μπαταρίες και τενεκεδάκια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αφιερωμένος στη σημαντικότητα της ανακύκλωσης θα είναι ο μήνας Νοέμβριος όσο αφορά την κοινωνική μας δράση και προσφορά!

Στοχεύουμε μέσα από διάφορες ενέργειες τόσο να ενημερώσουμε το κοινό για τα οφέλη της ανακύκλωσης, όσο και να προσφέρουμε ανακυκλώνοντας υλικά.

Ανακύκλωση είναι η διαδικασία διάσωσης ενός υλικού το οποίο μετά από τη χρήση του ίσως να μοιάζει άχρηστο ωστόσο εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί, έτσι αντί να το απορρίψουμε στο περιβάλλον το επιστρέφουμε στον οικονομικό κύκλο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας.

Η δράση στο παιχνίδι με την ΑΕΛ

Η μεγάλη μας δράση τον μήνα Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί στον εντός έδρας αγώνα μας με την ΑΕΛ, στις 9 Νοεμβρίου.

Θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο ΓΣΠ δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς/συνδέσμους που σχετίζονται με την ανακύκλωση, με στόχο να ανακυκλώσουμε μπαταρίες και τενεκεδάκια. Τον Οργανισμό ΑΦΗΣ Κύπρου που έχει ως στόχο τη συλλογή και τη διαχείριση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών (Φ.Η.Σ. ή μπαταρίες), όπως και το Cans For Kids που συλλέγει τενεκεδάκια και χρησιμοποιεί το κέρδος από την πώληση του αλουμινίου για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τους παιδικούς θαλάμους στα κυβερνητικά νοσοκομεία.

Σας καλούμε όλους όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΛ φέρετε μαζί σας στο γήπεδο για ανακύκλωση μπαταρίες και τενεκεδάκια! Θα υπάρχουν έξω από τη Δυτική κερκίδα ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για τους σκοπούς της ανακύκλωσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη δράση μας θα δώσουμε την ερχόμενη βδομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ