aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Μίλα μου για όνειρα…»

Ομόνοια: «Μίλα μου για όνειρα…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

22 Δεκεμβρίου 2019. Μια ημερομηνία που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του Ανδρόνικου Κακουλλή. Ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα της ανδρικής Ομόνοιας, εξαιρετική παρουσία στα 92 λεπτά που αγωνίστηκε, πετυχαίνοντας ένα γκολ, έχοντας συμμετοχή σε άλλο ένα, «μετρώντας» ένα δοκάρι και στο τέλος εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο της ομάδας.

Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο 18χρονος Κύπριος επιθετικός, ο οποίος ζει από το βράδυ της Κυριακής το όνειρό του. Ταυτόχρονα, όμως, καλείται να παραμείνει ταπεινός και προσγειωμένος, και να συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ξέροντας πως κανείς δεν έγινε αστέρι από ένα και μόνο ματς. Σαφώς και ο νεαρός άσος των «πρασίνων» έχει όλα εκείνα τα στοιχεία και τις προδιαγραφές που θα τον βοηθήσουν να λάμψει το άστρο του, ωστόσο χρειάζονται πέρα από το ταλέντο και πολλά άλλα.

Πάντως, όσοι τον γνωρίζουν έχουν να πουν για ένα παιδί χαμηλών τόνων, που έχει το κεφάλι κάτω και δουλεύει, έχοντας πάντα στο μυαλό του τη συμβουλή που είχε δώσει ο ίδιος στους μικρούς των ακαδημιών της Ομόνοιας, με συνέντευξή του στην κάμερα του γραφείου Τύπου της ομάδας τον περασμένο Μάιο. «Πρέπει να πιστεύουν στον εαυτό τους, να βάζουν στόχους και μόλις τους υλοποιούν να βάζουν άλλους για να προχωρούν μπροστά. Και από κάθε αποτυχία να μαθαίνουν και να προχωρούν…». Αυτά ήταν τα λόγια του Ανδρόνικου Κακουλλή, ο οποίος οφείλει να συνεχίσει με αυτό το σκεπτικό για να πάει μπροστά, πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό του και για το μέλλον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ