aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μικρέ, έχεις ποδοσφαιρικό θράσος...

Ομόνοια: Μικρέ, έχεις ποδοσφαιρικό θράσος…

ΤΗΑ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Έχει αυτό που λέμε, ποδοσφαιρικό… θράσος. Ο λόγος για τον Μαρίνο Τζιωνή ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και κέρδισε το χειροκρότημα τόσο του Μπεργκ όσο και των σχεδόν 6.000 φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΓΣΠ. Ο 19χρονος ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα σε αρκετές περιπτώσεις, «έφαγε» ξύλο, ωστόσο στο 67’ έκανε φοβερή ενέργεια και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ασάντε.

Με γρήγορη κίνηση πέρασε σαν… άνεμος τον Σάντος, μπήκε στην περιοχή και με… τηλεκατευθυνόμενη σέντρα έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκανέζο εξτρέμ που σκόραρε προ κενής εστίας. Ο Τζιωνής ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα, ενώ όταν το σκορ ήταν 0-0 και συγκεκριμένα στο 15’ παρατηρήσαμε άλλη μια ενέργεια του. Ο 19χρονος σε μονομαχία με αντίπαλο, μπερδεύτηκε, έχασε τον βηματισμό του και έπεσε, ωστόσο αμέσως σηκώθηκε και προσπάθησε να μπει στην περιοχή, χωρίς να διαμαρτυρηθεί ή να προσπαθήσει να εκμαιεύσει φάουλ.

Ο Τζιωνής βγάζει στο γήπεδο ωριμότητα και πάθος, στοιχεία που χαροποιούν ιδιαίτερα τον Μπεργκ. Ο μικρός θέλει να τον βγάλει ασπροπρόσωπο όπως δήλωσε και γι’ αυτό ο Νορβηγός του δείχνει με κάθε τρόπο πόσο τον υπολογίζει τόσο σε Ευρώπη όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις. «Ο Τζιωνής έκανε σούπερ προσπάθεια που έδωσε το γκολ στον Ασάντε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ομόνοιας μετά το τέλος του αγώνα, ατάκα που αποδεικνύει το πιο πάνω.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Τρισδιάστατα» πιτσιρίκια!

Ο Μαρίνος Τζιωνής στα μάτια του Χένινγκ Μπεργκ δεν είναι ένα ταλέντο, αλλά ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής. Βασικός στα τρία από τα πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια (κορυφαίος της ομάδας στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς) και στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ