aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μιας «τεσσάρας» μύρια κακά έπονται!

Ομόνοια: Μιας «τεσσάρας» μύρια κακά έπονται!

Η συντριβή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» προκάλεσε αναταράξεις στο οικοδόμημα της Ομόνοιας. Η κρίση των τελευταίων ημερών παίρνει διαστάσεις σε βαθμό που κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την επόμενη μέρα. Δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνονται μέσω ανακοίνωσης της διοίκησης.

Εν ολίγοις «με αφετηρία την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή θα θέσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε νέα βάση», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ο νέος τεχνικός διευθυντής παραμένει ως «άγνωστος Χ» αν και υπάρχει σχετική συμφωνία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για λίγες ημέρες ακόμη δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλη ομάδα κι ότι «πήγε στη Γερμανία και θα επιστρέψει».

Τι μπορεί να σημαίνει η «νέα βάση» του ποδοσφαιρικού τμήματος, μάλλον είναι πολύ νωρίς να το μάθουν οι φίλοι του «τριφυλλιού». «Δεν έχω οποιαδήποτε ενημέρωση για άμεσες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα. Προφανώς για να έχει η σεζόν αυτή την κατάληξη, σημαίνει δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε», σχολίασε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου.

Κατά τα άλλα, η διοίκηση χαρακτήρισε ως απαράδεκτη την εμφάνιση και την ευρύτερη εικόνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». «Τα συναισθήματα του κόσμου μας τα αντιλαμβανόμαστε και τα μοιραζόμαστε. Όσοι ανήκουν στην οικογένεια της Ομόνοιας δεν μπορούν να μην αισθάνονται το ίδιο», σημειώνεται μεταξύ άλλων και καταβάλλεται προσπάθεια να πεισθεί ο κόσμος ότι υπάρχει αποφασιστικότητα για να επανέλθει η ομάδα στον σωστό δρόμο. Μόνο που η απογοήτευση και η αγανάκτηση του κόσμου της, έχει πιάσει ταβάνι κι εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Ακόμη και με τον… παραδοσιακό, με αναγραφή συνθημάτων στα γραφεία της Εταιρείας, τύπου «ανίκανοι δρόμο» και «έξω ρε»!

Τα δε πυρά στρέφονται, πλέον σε όλες τις κατευθύνσεις. Ο προπονητής Γιανίκ Φερέρα ακούει και διαβάζει (στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης) τον εξάψαλμο, οι Δημήτρης Γρηγόρη και Σίμος Ταραπουλούζης ακούνε τα εξ αμάξης, ενώ ακόμη πιο έντονα μπήκε στη σφαίρα της κριτικής και ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ανδρέας Δημητρίου έσπευσε χθες να υπενθυμίσει ότι «ο κ. Παπασταύρου ανέβασε το μπάτζετ και ίσως να είναι το πιο ψηλό μπάτζετ που είχε η Ομόνοια στην ιστορία της που πληρώνεται κανονικά, γιατί το 2010-11 υπήρχαν χρέη». Κι επίσης: «Προχωρήσαμε σε μια μετεγγραφή πολυδάπανη το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος έχει καθημερινά συζητήσεις και επαφές με τα μέλη της ομάδας. Ο κόσμος έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της ομάδας, αλλά ο πρόεδρος ως άτομο έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της Ομόνοιας».

Για την ώρα «δεν υπάρχει θέμα προπονητή ή αλλαγής σε καίρια πόστα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας» και αναμένεται ο νέος τεχνικός διευθυντής για να φωτισθεί καλύτερα το σκηνικό. Παραμένει όμως ανοικτή, σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητρίου η «καυτή πατάτα» της διαφωνίας της διοίκησης του Σωματείου με τον Σταύρο Παπασταύρου «χωρίς να προκύψουν αξιόλογες αλλαγές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ