aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μια τριάδα που «βλέπει» ενδεκάδα

Ομόνοια: Μια τριάδα που «βλέπει» ενδεκάδα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια από τις ενέργειες του Χέρνινγκ Μπεργκ, μέσω της οποίας προσδοκεί να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας του, είναι η παρουσία νέων προσώπων στο αρχικό σχήμα. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό, λοιπόν, το προσεχές Σάββατο, τρεις ποδοσφαιριστές «βλέπουν» ενδεκάδα. Πρόκειται για τους Γκόμες, Χούμποτσαν και Χριστοφή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σε… πτώση οι πλάγιες επιθετικές λύσεις

Ο πρώτος επανέρχεται από τραυματισμό και η παρουσία του στον άξονα της μεσαίας γραμμής σε ρόλο ανασταλτικού κρίνεται αναγκαία. Ποδοσφαιριστές που θα τρέξουν, θα μαρκάρουν, να δημιουργήσουν. Ο Χούμποτσαν έπαιξε πολύ λίγο και φλερτάρει με μια από τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Ο Σλοβάκος είναι πολύπειρος και έτοιμος να βοηθήσει. Πιθανότατα να πάρει τη θέση του Λούφτνερ που στα τελευταία παιχνίδια δεν… πατά καλά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Από την «πέμπτη», ξαφνικά έβαλε την… «πισινή»

Ο Χριστοφή που κάλυψε το κενό του Μποτεάκ όταν ήταν τραυματίας και τα πήγε πολύ καλά στα τελευταία τρία ματς που η Ομόνοια είχε σε όλα απώλεια βαθμών, έμεινε στον πάγκο και πέρασε ως αλλαγή. Πλέον, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα και πιθανό να συνυπάρξουν με τον Γάλλο και να μείνει εκτός ο Εζρά που στα τελευταία ματς δεν τα πήγε καθόλου καλά. Βεβαίως, υπάρχουν άλλες τρεις προπονήσεις και μέσα απ’ αυτές ο Μπεργκ θα καταλήξει στις επιλογές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ