aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μια τριάδα που αλλάζει πολλά

Ομόνοια: Μια τριάδα που αλλάζει πολλά

Γκόμεθ, Μπασιρού, Ντίσκερουντ. Μια τριάδα μέσων ποδοσφαιριστών που είναι σε θέση να αλλάξει πλήρως την εικόνα της Ομόνοιας στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, σύμφωνα με τι έχουν δείξει και οι τρεις πιο πάνω στο προηγούμενο διάστημα; Μάλλον όχι.

Ο έμπειρος αρχηγός, το μυαλό της ομάδας, και οι νεοφερμένοι Μπασιρού και Ντίσκερουντ έδειξαν με το καλημέρα πως είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Ο τελευταίος στάθηκε άτυχος στο φιλικό με τον Εθνικό, τραυματίστηκε και μαζί του… πληγώθηκε η ομάδα.

Ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα οι τρεις πιο πάνω ποδοσφαιριστές θα είναι έκπληξη να μην είναι στο αρχικό σχήμα. Τους έχει ανάγκη η Ομόνοια και μπορούν να αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι της. Ο Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα του έχοντας πλέον και τους διεθνείς στη διάθεσή του. Δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κούσουλο, Μποτεάκ και τον τιμωρημένο Σέχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ