aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μια επιστροφή, μια αντίστροφη μέτρηση και ένα ερωτηματικό

Ομόνοια: Μια επιστροφή, μια αντίστροφη μέτρηση και ένα ερωτηματικό

Αντίστροφα για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ μετρά η Ομόνοια. Οι πράσινοι υποδέχονται το βράδυ της Πέμπτης (30/9, 22:00) την Καραμπάχ στο πρώτο παιχνίδι ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην παρουσία οπαδών της. Βλέπετε, οι αναμετρήσεις με τις Γρανάδα, Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ ήταν κεκλεισμένων των θυρών κι έτσι οι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν μπόρεσαν να απολαύσουν από κοντά την ιστορική πρώτη συμμετοχή της ομάδας τους σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο αγώνας με τους Αζέρους είναι τροχιοδεικτικός για την μετέπειτα πορεία της Ομόνοιας στη νεοσύστατη διοργάνωση. Το ισόπαλο 0-0 στην πρεμιέρα των ομίλων με την Καϊράτ άνοιξε την πόρτα για διάκριση, αφού στην επόμενη φάση της διοργάνωσης προκρίνονται ο πρώτος από κάθε όμιλο, ενώ ο δεύτερος θα αγωνιστεί σε διπλούς αγώνες νοκ άουτ με ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας θα ολοκληρωθεί με προπόνηση την Τετάρτη, με τον Χένινγκ Μπεργκ να μετρά μια επιστροφή. Ο λόγος για τον Έρικ Μποτεάκ, ο οποίος εδώ και περίπου μία βδομάδα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και εναπόκειται στον Νορβηγό τεχνικό εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή και πολύ περισσότερο εάν θα τον ρίξει στη «μάχη».

Αντίστροφα μετρά για να πατήσει και πάλι γήπεδο ο Μιξ Ντίσκερουντ. Ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ενισχύσει το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας αν όχι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (3/9) για την 5η αγωνιστική, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ερωτηματικό που συνοδεύει εδώ και δύο μήνες την περίπτωση του Ιωάννη Κούσουλου εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έπαιξε για πρώτη και τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου στην ήττα με 2-0 από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και από τότε είναι μονίμως στο απουσιολόγιο. Μέχρι και ο Χένινγκ Μπεργκ σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν μπόρεσε να προσδιορίσει πότε θα είναι και πάλι στο «οπλοστάσιό» του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ